sondaki yeri okumadın sanırım hocamf710-f310 alabileceğin en sağlam gamepadler f710 u 5 yıldır kullanıyorum hâlâ taş gibi.
Okudum ama o bütçede daha iyisini bulamazsın. Replika xbox gamepadlerinden iyidir.sondaki yeri okumadın sanırım hocamLogitechleri beğenmiyorum şekillerini.Sağol yinede önerin için
Görüntüsü cidden hiç hoşuma gitmiyor ama haklısınız o fiyata da düzgün bişey yok gibi.Monsterin wireless modeli stoğa gelmeyecekmiş sanırım onu düşünüyordum ama blutooth olanı beğenmedim.Okudum ama o bütçede daha iyisini bulamazsın. Replika xbox gamepadlerinden iyidir.
link atabilirmisin hocamdualshock 4 kolları indirimle 450 TL ye düştü ben aldım sanada tavsiye ederim bendede çok az para vardı ordan burdan toplayarak gittim aldım
link atabilirmisin hocam
Normalde ne kadar hocam bunun fiyatılink atmama gerek yok vatan bilgisayar , mediamarkt , D&R gibi mağazalarda mevcut
yinede vatan bilgisayar linkini ekliyorum buraya
sana en yakın mağazalardan birinden eğer stoklarında mevcutsa gidip alabilirsinSONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
pc ile uyumlu mu birdelink atmama gerek yok vatan bilgisayar , mediamarkt , D&R gibi mağazalarda mevcut
yinede vatan bilgisayar linkini ekliyorum buraya
sana en yakın mağazalardan birinden eğer stoklarında mevcutsa gidip alabilirsinSONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY PS4 Dualshock 4 Controller Black v2 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Maksimum 350-400 liralık gamepad önerebilir misiniz?? Önceliğim sağlam ve uzun ömürlü olması.Xbox şekline ve kendi alıcısı olursa iyi olur yani kablosuz istiyorum.(logitech dışında)
fiyatı normalde 700 tl şuan ayın 19 una kadar yani 2 gün daha 450 tlNormalde ne kadar hocam bunun fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pc ile uyumlu mu birde
Maksimum 350-400 liralık gamepad önerebilir misiniz?? Önceliğim sağlam ve uzun ömürlü olması.Xbox şekline ve kendi alıcısı olursa iyi olur yani kablosuz istiyorum.(logitech dışında)