Max 400TL Gamepad Önerisi

İsmail_68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Maksimum 350-400 liralık gamepad önerebilir misiniz?? Önceliğim sağlam ve uzun ömürlü olması.Xbox şekline ve kendi alıcısı olursa iyi olur yani kablosuz istiyorum.(logitech dışında)

Okudum ama o bütçede daha iyisini bulamazsın. Replika xbox gamepadlerinden iyidir.
Görüntüsü cidden hiç hoşuma gitmiyor ama haklısınız o fiyata da düzgün bişey yok gibi.Monsterin wireless modeli stoğa gelmeyecekmiş sanırım onu düşünüyordum ama blutooth olanı beğenmedim.

dualshock 4 kolları indirimle 450 tl ye düştü ben aldım sanada tavsiye ederim bendede çok az para vardı ordan burdan toplayarak gittim aldım

link atmama gerek yok vatan bilgisayar , mediamarkt , D&R gibi mağazalarda mevcut
yinede vatan bilgisayar linkini ekliyorum buraya
sana en yakın mağazalardan birinden eğer stoklarında mevcutsa gidip alabilirsin
link atabilirmisin hocam

link atmama gerek yok vatan bilgisayar , mediamarkt , D&R gibi mağazalarda mevcut
Normalde ne kadar hocam bunun fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc ile uyumlu mu birde

Maksimum 350-400 liralık gamepad önerebilir misiniz?? Önceliğim sağlam ve uzun ömürlü olması.Xbox şekline ve kendi alıcısı olursa iyi olur yani kablosuz istiyorum.(logitech dışında)

Bir süredir Monster Pusat Pro kullanıyorum. Önericem ama sanırım yeni versiyonu aldı yerini.

Normalde ne kadar hocam bunun fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc ile uyumlu mu birde
fiyatı normalde 700 tl şuan ayın 19 una kadar yani 2 gün daha 450 tl

pc ile normalde uyumlu değil fakat ds4 diye bir program var bu programla uyumlu hale geliyor internete
dualshock4 pc`ye bağlama yazarsanız nasıl yapılacagını anlatan bir sürü video çıkar önünüze

Kesinlikle bunu alın stok bitmeden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,619
Üyeler
187,071
Son üye
husamb
Geri