Öneri Max 500.000 TL ye sıfır veya az km 2.inci el SUV önerisi

yani 500k ya 2018 d&s almak var bide sıfır 2021 peugeotu 482k ya almak var 3008 biraz daha mantıklı olur gibi düşünüyorum tasarım olarak ikiside bir birine benziyor ama peugeotun arka kısmı daha çok hoşuma gitti
Hocam size kalmış istediğinizi yapın. Ben ds7 nin o deri döşemesini, koltuk masajını ve arka taraftaki koltukları ileri geri yapma özelliğini seviyorum. Bana göre daha lüks. Ama 2021 3008 de mantıklı çünkü sıfır araç.

Hocam size kalmış istediğinizi yapın. Ben ds7 nin o deri döşemesini, koltuk masajını ve arka taraftaki koltukları ileri geri yapma özelliğini seviyorum. Bana göre daha lüks. Ama 2021 3008 de mantıklı çünkü sıfır araç.
bi ara vakit bulursam bayi de 3008 i incelemeyi düşünüyorum (y)

Seat Ateca'yı şiddetle öneririm. 1.5 TSI FR modeli çok hoş.

Gayet şık bir tasarimi var bana kalırsa segmentinin lideri
1628862768647.png

Arabanın her şeyi mükemmel tek sorun şurası ya benim için, belki alışırım ileride bilmiyorum, değişik bir tasarım

arkadaşlar 4 kişilik max 500k bütçe ile sıfır veya ikinci el (km düşük) hasar kaydı olmayan günlük ve şehir dışında kullanabileceğim güzel bir SUV önerirseniz sevinirim. (toyota,nissan,opel gibi markalar olmassa sevinirim audi,mercedes gibi markalar olursa iyi olur) teşekkürler
Bu paraya lüks markalardan bulacağınız SUV lardan bir şey beklemeyin 2.el olur ancak.
Sıfır olarak ta hyundai tucson var alabilirsiniz güzel bir araba.
Edit: zaten herkes bu arabayı önermiş düşük seviye kötü bmw audi alacağınıza bu mükemmel arabayı alın bence.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim fırsat bulabilir isem 3008 ve d&7 modellerine bakacağım herkese önerileri için teşekkür ederim konu kapanabilir

Geri