Sürpriz işte 5k civarı bir sistem çıkarır özelleştirirsin k sistemi sendeAbdullah abi 5500 tllik bi sistem mi cıkarıcak 2 3 gune ne gibi bi sistem cıkarıcak
Sürpriz işte 5k civarı bir sistem çıkarır özelleştirirsin k sistemi sendeAbdullah abi 5500 tllik bi sistem mi cıkarıcak 2 3 gune ne gibi bi sistem cıkarıcak
Tesekkur ederim babus cok yardimci oldun bide seyi soyledene bu donustucu nasil olmali benim yanlis satin almiyimSürpriz işte 5k civarı bir sistem çıkarır özelleştirirsin k sistemi sende
Hdmı dan mı bağlayacaksın? Ne dönüştürücüsüTesekkur ederim babus cok yardimci oldun bide seyi soyledene bu donustucu nasil olmali benim yanlis satin almiyim
Vga dan hdmı olucak yani monitorum vga ama ekran kartı girişi hdmı yani gtx 1660 hdmı ya nasıl bi dönüştürücüye ihtiyacim varHdmı dan mı bağlayacaksın? Ne dönüştürücüsü
Sistem guzel lakin anakart max 2933 mhz destekliyor ramlar 3000mhz anakart ileriye donuk bi anakart mı bu sistemle yayin acilir video cekilir mi ve 1366x768 60hz bi monitorde kullanicam bi sıkıntı yaratirmi bi sure kullanicam tabiAlıntıyı görüntüle
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3an/ bu şekilde alabilirsin SSD olarak şunu öneririm:
Hocam 720P'de darboğaz yapar mı bilmiyorum ama sanmam yapacağınıVga dan hdmı olucak yani monitorum vga ama ekran kartı girişi hdmı yani gtx 1660 hdmı ya nasıl bi dönüştürücüye ihtiyacim var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem guzel lakin anakart max 2933 mhz destekliyor ramlar 3000mhz anakart ileriye donuk bi anakart mı bu sistemle yayin acilir video cekilir mi ve 1366x768 60hz bi monitorde kullanicam bi sıkıntı yaratirmi bi sure kullanicam tabi
Islemciyi r5 1600 le deistirsek nasil olur kanka yoksa 3100 mu iyi diger suan r5 1600 ile fiyat 5280tlHocam 720P'de darboğaz yapar mı bilmiyorum ama sanmam yapacağını
Onun dışında yanlışınız var anakart max 2933mhz desteklemiyor B450m S2H olarak değiştirin anakartı benim size attığım özelleştirmeleri yapın
Alıntıyı görüntüle
3600MHz destekler
Benim önerim R3 3100 olur R5 1600af olmadığı için R3 3100 iyi bir seçim olacaktırIslemciyi r5 1600 le deistirsek nasil olur kanka yoksa 3100 mu iyi diger suan r5 1600 ile fiyat 5280tl
Bu islemci beni ne kadar goturur bide bu site guvenilir mi ilk defa alacagim bide ben oc yapilmis olarak gelmesini istiyorum sitede boyle bi secenek var mi yada soylesem gondermeden yaparlar miBenim önerim R3 3100 olur R5 1600af olmadığı için R3 3100 iyi bir seçim olacaktır
O site gayet güvenilir dostum R3 3100 max RTX 2060'a kadar besliyor diye biliyorum bu bütçede böyle malesef ama işlemci desteğin olacak yani ilerde işlemci değiştirirken sıkıntı yaşamazsınBu islemci beni ne kadar goturur bide bu site guvenilir mi ilk defa alacagim bide ben oc yapilmis olarak gelmesini istiyorum sitede boyle bi secenek var mi yada soylesem gondermeden yaparlar mi
Yani suan senin attigin sistemle 720 ve 1080p de her oyunu ultra oynatabilecek video falanda sıkıntı olmaz sistem guzel mi sen onu soyle kral bence iyi yaniO site gayet güvenilir dostum R3 3100 max RTX 2060'a kadar besliyor diye biliyorum bu bütçede böyle malesef ama işlemci desteğin olacak yani ilerde işlemci değiştirirken sıkıntı yaşamazsın
Malesef sitede OC yapılmış olarak gönderme gibi bir seçenek yok söylesende yapacaklarını zannetmiyorum ama bilgisayarı aldıktan sonra foruma bununla ilgili konu açarsan sana yardımcı oluruz
1660Ti gayet iyi bir ekran kartı dostum 1080p'de hala bir çok oyunu ultrada oynarsın şöyle bir test videosu atayım şunla aynı değerleri alırsın yakın 1 2 fps oynar belki bu arada söylemeyi unutmayayım özelleştirmeleri benim attığım fotoğrafta ki gibi yap 8GB Ram'i iki tane yapmayı unutma amanYani suan senin attigin sistemle 720 ve 1080p de her oyunu ultra oynatabilecek video falanda sıkıntı olmaz sistem guzel mi sen onu soyle kral bence iyi yani
Dostum cok farkli sistemlere bakmistim suan aklimda bu var hem 16gb ram gtx 1660ti yani fiyatida iyi cok saol gercekten cok yardimci oldun agzina eline saglik gene bilemedigim yer olurda sorarim iyi aksamlar guzel insan1660Ti gayet iyi bir ekran kartı dostum 1080p'de hala bir çok oyunu ultrada oynarsın şöyle bir test videosu atayım şunla aynı değerleri alırsın yakın 1 2 fps oynar belki bu arada söylemeyi unutmayayım özelleştirmeleri benim attığım fotoğrafta ki gibi yap 8GB Ram'i iki tane yapmayı unutma aman
Genel olarak bir sürü oyunu test ettikleri bir video bulamadım ama şuan bir çok ekran kartını zorlayan Warzone oyunun testini attım
Youtube'da bir kaç tane daha test videosu var "R3 3100 GTX 1660Ti" yazarsan çıkacaktır