Öneri Max 55K Taksitli Laptop Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,715
9 taksit aşağısı kesinlikle OLMAZ. Oyun için kullanılacak. Aklımda bu model var illa 55k olmasını istemiyorum. Soğutması iyi olmalı Adana'da kullanılacak. Yaşatacağı farka değerse 5070 laptop da düşünebilirim

SSD kesinlikle en az 1tb olmalı
Ram 32 olsa güzel olur ama 16 olacaksa da tek modül olmalı
Lütfen hangi model neden alınmalı veya alınmamalı ona göre yazın

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ucuzlar inye hep intel oluyor ryzen 5 yokmu ya
Valla bilmiyorum hayatımda ilk kez adam akıllı araştırarak laptop alacam kasadan çok daha zor laptop işi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ucuzlar niye hep intel oluyor ryzen 5 yokmu ya
hiç amd yok neredeyse

Valla bilmiyorum hayatımda ilk kez adam akıllı araştırarak laptop alacam kasadan çok daha zor laptop işi.

hiç amd yok neredeyse
intel hiç güven vermiyor ama o paralara ryzen yok gibi laptoplardan çok uzak kaldık ya ama bir ara intel kötü laptoplar da ısınıyor performans düşüyor muhabbetleri vardı ama erazer iyi marka

• Beğen
intel hiç güven vermiyor ama o paralara ryzen yok gibi laptoplardan çok uzak kaldık ya ama bir ara intel kötü laptoplar da ısınıyor performans düşüyor muhabbetleri vardı ama erazer iyi marka
Ben de 13-14 çok ısınıyor diye biliyorum ama attığım laptopun testlerinde 70 derecelerde geziyordu şaşırdım.

Ben de 13-14 çok ısınıyor diye biliyorum ama attığım laptopun testlerinde 70 derecelerde geziyordu şaşırdım.
belkide düzeltmişlerdir 13-14 o zaman benimde duydugum

• Beğen
Herşeyden önce birkere adanada kullanılacak olan laptop kesinlikle sıvı metalli olması lazım yoksa en baba soğutmaya sahip bile olsa yazın cayır cayır. güneşten çok enerji yayıyor.

• Beğen

3 4 ay önce 43-44 binden satılmıştı

• Beğen

3-4 ay önce 43-44 şu an 47k. Bu 3-4 ayda çok fazla fiyat değişikliği oldu

Renk doygunluğu vs nasıl ?

Herşeyden önce birkere adanada kullanılacak olan laptop kesinlikle sıvı metalli olması lazım yoksa en baba soğutmaya sahip bile olsa yazın cayır cayır. güneşten çok enerji yayıyor.
Yukarıdaki erazer cidden şaşırttı 70 derecelerde dolanıyor. Soğutucu alınacak büyük ihtimal zaten

nasıldır bilmemde 5070li bir laptop için fiyat çok iyi

pardon 5060mış 5070le arasında deli fark olur muhtemelen.

• Beğen
Geri