- Bütçe
- 56000
Selamun aleyküm arkadaşlar max bütçem 56k bana oyun ve adobe programları ve tasarım için kullanabileceğim sağlam bir laptop önerebilir misiniz biraz aciliyeti var normalde yasakmış ama fiyatlar uçuyor şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim reis de şey diyeceğim monster hiç tavsiye edilmiyor daha çok dell asus lenovo msı bakıyorum bu markalarda önerdiğin bir laptop varsa bakabilirimHP Victus 7P6B3EA 16-R0007NT Intel Core I7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX4070 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR
* Logitech M190 Kablosuz - Kırmızı Mouse Hediyeli!www.laptop.com.tr
Bunlara o kadar para verilmez. Çok kötü tavsiye olmuş..HP Victus 7P6B3EA 16-R0007NT Intel Core I7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX4070 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR
* Logitech M190 Kablosuz - Kırmızı Mouse Hediyeli!www.laptop.com.tr
Senin bir önerin var mı ?Bunlara o kadar para verilmez. Çok kötü tavsiye olmuş..
anakart klavye ısınma osrunları varmonster hiç tavsiye edilmiyor
Bir bakmam lazım .Senin bir önerin var mı ?
Kusura bakma kral da ben pek anlamıyorum bilgisayarlardan tam olarak neyi önerirsin hangi seriyi önerirsinYani premium seriler varken giriş seviyeler önermen kötü
yani gidipte gene 4070 için(watt değer bakmadım söyleyeyim) o kadar para vermek mantıksız o fiyata ekipman alır oyun alır başka bir şey yapabilir en kötü 240hz monitör falan alırYani premium seriler varken giriş seviyeler önermen kötü
bakarsan sevinirimBir bakmam lazım .
bunu bende izledim kullanıcı yorumları da okudum yarı yarıya iyi ve kötü yorumlar varanakart klavye ısınma osrunları var
ayrıca win11 ile doğru düzgün çalışmıyor bir de üstüne fiyat farkı oluyor diğer modellere göre ondan dolayı önermiyorlar,he ama biraz nasip ile alakalı mosnter alırsan vezir de olabilirsin rezil de mesela;
Ben üniversite için laptop alıyorum yoksa benim bütçemde iyi masaüstü kurulur photoshop programları ve fps oyunları oynarım cs go valorant gibiyani gidipte gene 4070 için(watt değer bakmadım söyleyeyim) o kadar para vermek mantıksız o fiyata ekipman alır oyun alır başka bir şey yapabilir en kötü 240hz monitör falan alır
Evet bu markalara bakmıyorum bile daha çok dell lenovo asus msı bakıyorumMonster, gigabyte, Casper,gamegaraj gibi markalara sakın yanaşma.