Max 5k telefon önerisi

Poco F2 Pro veya Poco F3’de olabilir.
Post automatically merged:

2. el düşünürsen ıphone almanı tercih ederim
11 çok arttı. Xr da uçmuştur. 5k’ya Xr bulabilirse anca onu alabilir.

bence sıfır 8 plus bulabilir düşündüğü samsung modelden kat kat daha iyi

kanka şakamı bu noluyo
Ekran Alıntısı.PNG

xiaomi nin yazılımı sıkıntılı diyorlarda bilemedim. XR de güzel de hem 5k ya bulmak zor hemde bulunsada 64 gb bulunacağı için yetmez

Ekran çerçeve oranı olarak çok eskiler.
Tamam işletim sistemi olarak hala 10 numara ama kabullenmek lazım artık eski bir cihaz.
eski bir cihaz dediğin samsungun her hafta çıkardığı modelleri ikiye katlar biliyorsun değilmi

eski bir cihaz dediğin samsungun her hafta çıkardığı modelleri ikiye katlar biliyorsun değilmi
Apple’ın bütün cihazları çok iyi gerek kamera olarak işlemci olarak ama iPhone 8 ve altı cihazlar artık ekran kasa olarak geri de kalıyorlar.
Yurtışında 8 kullanan insan bile yok artık.
Tamam ekonomi ile ilgili olduğunun farkındayım ama yine de mükemmel cihaz demek yanlış olur.
Rakipleri bu bütçelere ıps hdr10 destekleyen ekranlı cihazlar sunuyor. Ekran kasa olarak %85’in üzerine çıkıyor.
8 ise 5,5 ekranlı ve %67 kasa oranına sahip.

Apple’ın bütün cihazları çok iyi gerek kamera olarak işlemci olarak ama iPhone 8 ve altı cihazlar artık ekran kasa olarak geri de kalıyorlar.
Yurtışında 8 kullanan insan bile yok artık.
Tamam ekonomi ile ilgili olduğunun farkındayım ama yine de mükemmel cihaz demek yanlış olur.
Rakipleri bu bütçelere ıps hdr10 destekleyen ekranlı cihazlar sunuyor. Ekran kasa olarak %85’in üzerine çıkıyor.
8 ise 5,5 ekranlı ve %67 kasa oranına sahip.
kankam bu adam ıps hdr10 olsa ne yapacak olmasa ne yapacak kamerası güzel 128 gb alacak işletim sistemide güzel 3-4 yıl boyunca sıkıntısız kullanabileceği bi telefon apple daha yeni yeni kesiyor 6 modellerine güncelleme yapmayı 8plusun daha 3-4 yılı var ve ekran kasa oranıda gayet güzel ıphone x üstü telefondan geçmediği için küçük gelmeyecektir.

babama alacazda şuan iphone 8 kullanıyor sarjın hızlı bitmesi ve hemen dolmadığı için değiştirmek istiyor
nasıl kullandığına bağlı 2 yıl 7 plus kullandım ve inanılmaz derecede kullanıyorum telefon snap olsun spotify olsun sürekli açık ve 2 yıl sonra hala günü rahat çıkarabiliyor nasıl kullandığına bağlı o.

kankam bu adam ıps hdr10 olsa ne yapacak olmasa ne yapacak kamerası güzel 128 gb alacak işletim sistemide güzel 3-4 yıl boyunca sıkıntısız kullanabileceği bi telefon apple daha yeni yeni kesiyor 6 modellerine güncelleme yapmayı 8plusun daha 3-4 yılı var ve ekran kasa oranıda gayet güzel ıphone x üstü telefondan geçmediği için küçük gelmeyecektir.
Knk tercih meselesi ben şahsen almazdım. Ama dediğim gibi foto çeksin ekrandan bir beklentim yok stabil derse 8 plus iyi cihaz zaten onda hem fikiriz. Ama yok derse ki ben çok film ve dizi izlerim. Kamerası da farketmez dediği cihazı alabilir.

nasıl kullandığına bağlı 2 yıl 7 plus kullandım ve inanılmaz derecede kullanıyorum telefon snap olsun spotify olsun sürekli açık ve 2 yıl sonra hala günü rahat çıkarabiliyor nasıl kullandığına bağlı o.
1k mah farkı var 7 plusla 8 arasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,956
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri