Max 600 Bin Suv & Doblo Türevi Araç Tavsiyesi

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,030
Bütçe max 600.000 tl, kroniği akarı kokarı olmayan ekonomik araç modellerini önerin bakalım.
Geniş kasalı bir araç istiyoruz, Suv ve Doblo türevi.

partner tepee 2009 1.6 hdi gri renk en dolunun bir altı paket hasar kaydı yok kaza yok değişen yok yer yer cizikler var rötuş lazım boyaya. ilk sahibiyiz 310.XXX km enjektörler yapıldı daha yeni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teklifini alabilirim sana uyuyorsa

partner tepee 2009 1.6 hdi gri renk en dolunun bir altı paket hasar kaydı yok kaza yok değişen yok yer yer cizikler var rötuş lazım boyaya. ilk sahibiyiz 310.XXX km enjektörler yapıldı daha yeni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teklifini alabilirim sana uyuyorsa
İlanınız varsa özelden gönderin hocam. İnceler atarım babama o alacak, onun aklında hangi modeller var bilmiyorum. Henüz araştırma aşamasındayım.

İlanınız varsa özelden gönderin hocam. İnceler atarım babama, onun aklında hangi modeller var bilmiyorum. Henüz araştırma aşamasındayım.
ilan yok, yeni araba almayı düsünüyoruz. eğer anlasabilirsek fiyatta satısı yaparız. dilersen yarın fotolarını atarım özelden.

ilan yok, yeni araba almayı düsünüyoruz. eğer anlasabilirsek fiyatta satısı yaparız. dilersen yarın fotolarını atarım özelden.
Bakalım onun aklında hangi modeller var, seni not ettim. Düşünürsek ben sana dönüş yaparım bir ara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,906
Üyeler
190,658
Son üye
mevo03
Geri