ikinci el 3060tiBütçe max 6k 6k dan ucuz olursa guzel olur piyasada neler var nvidia amd fark etmez
kendin bilirsinKnk ikinci el ile işim olmaz bana sıfır lazım
işlemcini bilmeden yorum yapamam işlemcin kötüyse darboğaz oluşur işlemci nedir?Bütçe max 6k 6k dan ucuz olursa guzel olur piyasada neler var nvidia amd fark etmez
amd varken neden nvidia hocam fps daha iyi sonuçta merakımdan soruyorum.4400 e asus 1660ti oc sifir mevcut. Biraz eski nesil ama fiyatı iyi sonucta
Hocam benim kafamda alınabilecek kartların listesi varRX 6600.
Sistem toplayacağım ekran kartına diğer bileşenlerin kalitesini düşürmeden max 6k var işlemci olarak r5 5500,r5 3600 yada i3 12100f düşünüyorumişlemcini bilmeden yorum yapamam işlemcin kötüyse darboğaz oluşur işlemci nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd varken neden nvidia hocam fps daha iyi sonuçta merakımdan soruyorum.
rx 6600 tercih etHocam benim kafamda alınabilecek kartların listesi var
Liste; rx 6600,rtx 2060,rtx3050 var kafamda baska bişeyler ben bulamadım 16 serisi eskidiği için pek cazip gelmiyor
Haci turkiyede dışında hiç bir ülkede amd pazarda %10 üstünde değil. Sadece Türkiyede %40 bandinda. Dünya genelinde tercih edilmiyor. Belki yaşamamış olabilirsin ama 3 amd kart kullandim bir tanesi surekli drop yiyordu. Amd kartlarda biraz yazılımsal sorunları geliştirmek gerekir. Eminim yapacaktır. İlerde kullanılır yani. Ama şu anda stabil nvidia gayet düzgün.işlemcini bilmeden yorum yapamam işlemcin kötüyse darboğaz oluşur işlemci nedir?
amd varken neden nvidia hocam fps daha iyi sonuçta merakımdan soruyorum.
işlemci olarak fiyatı arttırıp i5 11400f öneririm ve 6600 alabilirsin.Hocam benim kafamda alınabilecek kartların listesi var
Liste; rx 6600,rtx 2060,rtx3050 var kafamda baska bişeyler ben bulamadım 16 serisi eskidiği için pek cazip gelmiyor
Sistem toplayacağım ekran kartına diğer bileşenlerin kalitesini düşürmeden max 6k var işlemci olarak r5 5500,r5 3600 yada i3 12100f düşünüyorum
RX6600, 3060 rakibi bir kart.Ama bahsettiğim diğer işlemcilerde rahatlıkla besler dimi rx 6600 2060 vs ??