Öneri MAX 7 BİN TL F/P MONİTÖR ÖNERİSİ

fatihdrk66

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Bütçe
7000
MAX 7 BİN TL F/P MONİTÖR ÖNERİSİ

180Hz den Aşağı olmasın ve İPS olursa sevinirim.

Cs Valo Gta RDR 2 Vs vs Genellikle de iş için kullanıyorum
Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yap.

Sadece FPS oyunları oynadığınız için bu bütçede daha iyisi yok. Bu monitör gayet iyi.
bu arkadaşa ktc nin 2k 27" olanını önermek daha mantıklı bence adam rdr2 gta oynuyorum diyor genellikle de iş için kullanacakmış 27 inç boyutun keyfine varmak varken neden 24 küsürlerde kalsınki? bütçesine de uyuyor nerdeyse ktc

bu arkadaşa ktc nin 2k 27" olanını önermek daha mantıklı bence adam rdr2 gta oynuyorum diyor genellikle de iş için kullanacakmış 27 inç boyutun keyfine varmak varken neden 24 küsürlerde kalsınki? bütçesine de uyuyor nerdeyse ktc
Söylediği oyunlar çok sıradan olduğuna göre tamamen FPS oyuncusu.

Söylediği oyunlar çok sıradan olduğuna göre tamamen FPS oyuncusu.
27" boyutunda da fps oyunları rahatça oynanabiliyor hocam arkadaş e sporcu değilse ekranı küçültmenin mantığı yok bence ki rdr2 yi ben 24.5 ekranda oynamayı istemezdim şahsen. rampage in bu modeli ne kadar iyi deseniz de bana göre eninde sonunda rampage in ürünü.

27" boyutunda da fps oyunları rahatça oynanabiliyor hocam arkadaş e sporcu değilse ekranı küçültmenin mantığı yok bence ki rdr2 yi ben 24.5 ekranda oynamayı istemezdim şahsen. rampage in bu modeli ne kadar iyi deseniz de bana göre eninde sonunda rampage in ürünü.
Bende aynı şekilde düşünüyorum %70 iş %30 oyun oynuyorum genelliklede kardeşlerim oynuyor sizin önerebileceğiniz nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,038
Üyeler
183,050
Son üye
ahmetabic
Geri