oneri icin tesekkurlerPoco x3 nfc kullanıyorum şuan proları sanırım 5 bin civarı donanım olarak fazlasıyla zengin cpu gpu olsun stereo hoparlör vs vs ama yazılımsal problemler oluyor arada biri aradığında telefon çalıyor ama ynıt verme şeyi sonradan geliyor vs bazı küçük bug ve takılmalar arada oluyor ekranıda ıps amoled değil şarjı iyi gidiyor 1 günü rahat çıkarırsın
Buna bakabilirsin.soru basliktaki gibi samsung haric onerirseniz sevinirim
hocam peki beni s20 fe kac sene gotururHocam samsung haric demissin ama herseyi o fiyata gore iyi olan s20 fe snapdragon versiyonu diger modellerde illaki birseyler eksik oluyor ònerim s20 fe snapdragon arastir memnun olmayan zor bulursun. O fiyata alinabilecek en iyi telefon ama tabi karar sizin
Güncellemeleri 3 yil android guncellemesi yani android 11 le ciktiysa 14 ude alirsin guvenlik yazilimida 5 yil eger android yazilimina takmazsan yazilim gelmesede kullanirim dersen minimum 3 yil ile 5 yil arasi kullanirsin. Ben suan s6 edge plus kullniyorum. Ortalama 5 yildir telefonda cok cok nadir donma oluyordu. Ayda yilda bir bu sene biraz sikintilar vermeye basladi v.s ondan degistirecem. 9 10 k ya telefon yok yeni androidlere guvenmiyom islemcileri v.s isiniyor v.s v.s ondan ilk kez iphone 13 alicam bende. Isinmayan islemci suan s20 fe snapdragon olan. Ama yinede arastir cogu kisi ayni fikirdedir. Kamera onemsiz dersen biraz daha iyisini bulabilirsin belki ama kamerada illaki yarar. Istemem dersen de realme gt ye bakabilirsin. Ama ben olsam s20 fe alirdim. Dedigim gibi arastir kisiden kisiye gore degisirhocam peki beni s20 fe kac sene goturur
alacağın bütün xiaomi telefonlardan çok götürür bunu bilhocam peki beni s20 fe kac sene goturur
hangi yönden s20 fe sd den iyi mesela ? kamerası daha kötü işlemcisi daha kötü malzeme kalitesi daha kötü yazılım yönünden SAMSUNG dan daha kötüPoco x3 GT derim tek geçerim. Kamerası diğer telefonlarla karşılaştırma yapılırsa biraz düşük kalıyor ama özellikleri genel olarak daha iyi.
Kullandığım için kötü diyemem. Soğutma yönünden o işlemciden daha efektif kullanılabiliyor. Ve ekranı IPS lc olmasına rağmen yinede parlaklığı kötü gelmedi bana. Gün ışığında görüş zorlaşıyor ama sorun yaratmıyor. 67w kendi içinden şarj aleti çıkıyor.hangi yönden s20 fe sd den iyi mesela ? kamerası daha kötü işlemcisi daha kötü malzeme kalitesi daha kötü yazılım yönünden SAMSUNG dan daha kötü