Neler Yeni

MAX 750 TL GAMEPAD ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yusuf efe
fps oyunu oynamayacagım genellikle fifa ve hikayeli rdr2 spiderman tarzı oyunlar oynayacağım önerilerinizi bekliyorum

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
710
yeter

halitxct

80+ Silver

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER

halitxct

80+ Silver
fps oyunu oynamayacagım genellikle fifa ve hikayeli rdr2 spiderman tarzı oyunlar oynayacağım önerilerinizi bekliyorum
Replika dualshock4lere bakabilirsin yada 2.el Xbox kolu alabilirisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

750 TL'ye sağlam başka ne var mesela?
Replika dualshock4ler iyi gidiyor kendimde kullanıyorum 1 senedir hikayeli oyunlar oynuyorum baya iyi fiyatıda makul

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER

Replika dualshock4ler iyi gidiyor kendimde kullanıyorum 1 senedir hikayeli oyunlar oynuyorum baya iyi fiyatıda makul
yani sırf tasarımı kötü diye adamı replika olan yüzde 80i 2 aya patlayan vehayut ikinci el kola yönlendirmek... Arkadaş kendi kararını versin ben önerimi yaptım zaten.

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN

F310 kullanıyorum bundan önce farklı marka ds4 çakması kullanıyordum gerçekten sırf tasarımı kötü diye sahte kol al demek bence kötü bir öneri. Eski gamepadim ile F310 arasında en az 2 kat konfor farkı var sırf görüntüsü yüzünden çakma kol alınmaz. Bu arada bence de gri rengi çok kötü duruyor bendeki F310 lacivert görüntüsü güzel.

Arkadaş 2. el almaya açıksa temiz xbox kolu iyi olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yusuf efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
F310 kullanıyorum bundan önce farklı marka ds4 çakması kullanıyordum gerçekten sırf tasarımı kötü diye sahte kol al demek bence kötü bir öneri. Eski gamepadim ile F310 arasında en az 2 kat konfor farkı var sırf görüntüsü yüzünden çakma kol alınmaz. Bu arada bence de gri rengi çok kötü duruyor bendeki F310 lacivert görüntüsü güzel.

Arkadaş 2. el almaya açıksa temiz xbox kolu iyi olabilir.
2. el almak pek içime sinmiyor f710 a baktım eski duruyor ama yorumları baya olumlu sorun çıkmaz sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,568
Üyeler
165,200
Son üye
LaPulga
Top Bottom