Neler Yeni

Öneri Max 8 k BÜTÇE KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Bütçe
8000
Max 8 k bandında kulaklık arıyorum hs80max düşünüyorum mikrofonu da iş yapacak bir kulaklık olursa iyi olur kayıt yapmak için veyahut ekstra olarak temiz ses alacak bir mikrofon öneriniz varsa onlarada açığım şuan setup aşamasındayım açıkçası sistem ryzen7 7800x3d 4070 süper ekran kartlı bir sistem ilk evre sağlam kulaklık istiyorum şuan voice elite kullanıyorum ama kırıldı o yüzden kulaklık aciliyet halinde sonrası için önce mikrofon sonra kamera düşüncem var belirttiğim bütçe sadece kulaklık için

Max 8 k bandında kulaklık arıyorum hs80max düşünüyorum mikrofonu da iş yapacak bir kulaklık olursa iyi olur kayıt yapmak için veyahut ekstra olarak temiz ses alacak bir mikrofon öneriniz varsa onlarada açığım şuan setup aşamasındayım açıkçası sistem ryzen7 7800x3d 4070 süper ekran kartlı bir sistem ilk evre sağlam kulaklık istiyorum şuan voice elite kullanıyorum ama kırıldı o yüzden kulaklık aciliyet halinde sonrası için önce mikrofon sonra kamera düşüncem var belirttiğim bütçe sadece kulaklık için
HS80 Alınır hocam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,014
İsim
Emir
Her kulaklığın - +sı var.1.5 yıl hs80 kullandım uzun vadede kafa bandı 3 adet minik çatlak vardı.Corsairde kronik sorun bu.Onun harici çok güzel bir kulaklık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,379
Üyeler
163,653
Son üye
sewlm
Top Bottom