Yüksek model , düşük km Egea olabilir. Dizel 1.3 lerin piyasası hızlı. 1.6 lar pahalı. 1.4 Benzinliler biraz sıkıntı. O fiyatlara bir ihtimal 1.4 Cross denk gelebilir. Cross lar baya tercih ediliyor bu aralar.
Corolla olabilir Egea ya göre daha yaşlı ve yüksek km ama motoru daha iyi olduğu için tercih eden çok fazla. Hele otomatik olursa alıcısı baya fazla olur.
800 bin tl ye bu 2 sinden daha fazla tercih edilen araç varmı bilmiyorum. Kendimde bu civarlar araç bakıyorum bir süredir ama elimdeki aracı satamadığım için alamadım. Temizinden egea daha mantıklı geliyor. Araç ne kadar yeniyse o kadar iyi olur benim gözümde. Kullanıcının aracı ne zaman bakım yaptığını nasıl kullandığını asla bilemezsin.
Güvenebileceğin tamircin varsa Civic ya da Corolla çok iyi araçlar diğer türlü en mantıklı olan bana göre sıfıra yakın Egea almak.
Piyasa bu aralar aşırı kötü durumda ve günden güne fiyatlar az da olsa eriyor. Sıfır araç kampanyasından falan bahsediyorlar %0 faizli kredi falan. Birde bu hurda teşvik olayı var çıkar mı bilmem ama çıkarsa baya fiyatlar oynar. He bu hurdaydı %0 faizdi araç fiyatları ne yöne iter hiç bilmiyorum çünkü çok garip bir fiyatlandırma olayı var.