Öneri Maximum 20k Telefon önerisi

cakaresul

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Arkadaşlar merhaba,

Kullandığım telefon(redmi note7) eskidi donma kasma yapıyor ve yeni telefon almayı düşünüyorum.

iOS Android farketmiyor önerileri size bırakıyorum

Aradığım özellikler;

Uzun süre donma kasma yapmasın,
Görünüş olarak şık ve estetik dursun,
F/P olsun,

Bu bütçede minimum ücrette telefon önerilerinizi beklerim, şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

Kullandığım telefon(redmi note7) eskidi donma kasma yapıyor ve yeni telefon almayı düşünüyorum.

iOS Android farketmiyor önerileri size bırakıyorum

Aradığım özellikler;

Uzun süre donma kasma yapmasın,
Görünüş olarak şık ve estetik dursun,
F/P olsun,

Bu bütçede minimum ücrette telefon önerilerinizi beklerim, şimdiden teşekkürler.
yd iphone 13 düşünebilirsiniz

2.el temiz İPhone 12 bakabilirsin

3k daha biriktip s23 al bence

iPhone 11i bende düşündüm ama üstüne çok model çıktı yazılım desteğini kesmezler mi yakında?
Yani telefon birazcık eskidi ama bu bütçeyle 0 bu alınabilir belki biraz daha artarsa bütçe samsungun kaptan gelmilerimi ne diyorsa onlara bakabilirsin

Yani telefon birazcık eskidi ama bu bütçeyle 0 bu alınabilir belki biraz daha artarsa bütçe samsungun kaptan gelmilerimi ne diyorsa onlara bakabilirsin
Samsun için eskiden kasma yapıyor bir süre sonra diyorlardı. Şuan için yeni telefonlarinda da geçerli mi bu durum yoksa düzeltiler mi? Bilginiz var mı?

Samsun için eskiden kasma yapıyor bir süre sonra diyorlardı. Şuan için yeni telefonlarinda da geçerli mi bu durum yoksa düzeltiler mi? Bilginiz var mı?
Elimde 3 yıldır smasung m31 var nerdeyse bir kere bile sorun çıkarmadı ekranı kırıldı bir kere o da ben koruyucu kullanmayı sevmediğimden ki m31 öyle pahalı bi modeli değil samsung un ona rağmen 3 yıl rahat gittihalada değişmeyi düşünmüyorum oyun açışında açamadığı oyun yok. Kasma yapması sizin elinizde hocam her telefonu kullandıktan ya da kullanmaya başlamadan önce arka plandaki uygulamaları kapatın yeter.

11 almanı tavsiye etmem, 60hz lcd ekran.. Bataryası çöp memnun kalmazsın diye düşünüyorum. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi 3k para ekleyip Samsung S23 almanı öneririm. iPhone 14'ten daha iyi, Pro modeliyle kapışıyor.

Geri