Neler Yeni

Maximum 90 TL klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Erdemir
Bütçe
90
Arkadaşlar kartta sadece düz 90 TL var. Google dan baktığımda bi çok ürün var ama hangisi alayım karar veremedim. Bildiğiniz güzel bi F/P ürün varsa önerir misiniz? , siparişi vereyim hemen.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
O fiyat bandında gerçekten çok bir şey yok yani ben bütçeni arttırabilirsen diye bir tane öneri yapacağım ama o fiyata bir klavye bulamadım ben(düzgün bir şey)

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Erdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyat bandında gerçekten çok bir şey yok yani ben bütçeni arttırabilirsen diye bir tane öneri yapacağım ama o fiyata bir klavye bulamadım ben(düzgün bir şey)
Öneri için sağol dostum ve ilgilendiğin için. Belirtiğim gibi kartta sadece 90 TL var ki zaten bende biliyorum o diyata dediğin gibi iyi bişey bulamayız ama bari kötünün iyisi oldun diye sizlere bi danışayım dedim . Eğer anlıyorsanız Hadron HD860 modeli nasıl? Bilek desteğide var

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Öneri için sağol dostum ve ilgilendiğin için. Belirtiğim gibi kartta sadece 90 TL var ki zaten bende biliyorum o diyata dediğin gibi iyi bişey bulamayız ama bari kötünün iyisi oldun diye sizlere bi danışayım dedim . Eğer anlıyorsanız Hadron HD860 modeli nasıl? Bilek desteğide var
İnan hiçbir fikrim yok forumda gamenote önerilmiş onlardan önerdim bende istiyorsanız youtube incelemelerine bakın öyle seçin

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Özelden IBAN yolla kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Erdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var mı her hangi bir öneri?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular