Öncelikle bir kale fethet sonrada karizma bas nam artıkçada kapasitede artar.şu anki sorunlar krallık nasıl kurucam bilmiyorum ordu kapasitesi artmıyor ayrıca birinden görev aldığımda görevi yapsamda daha onu bulamıyorum varsa bunların dışında önerileriniz
birde savaş esnasında ne yapsam da attan inmiyor bir bilginiz varmıDostum ordu kapasitesi onur vb onlara bağlıydı galiba zaten asker sayın 100 ü geçtinmi moral düşüyor askerler gidiyor.
Krallık kurmak için ise önce bir krallığa katılıp orada geliş ve lordlarla aranı çook iyi yap .
Sonra, bazen kral sana istediğin toprağı vermiyor sende lorlarla filan aran iyiyse paran ordun var ise kral sana toprağı vermedi diye hem toprakları elinde tut hemde krallıktan ayrıl de.
Ardından aranın iyi olduğu lordları kendi tarafına çekmeyi dene.
Ayrıca Svadia mıydı neydi ona katıl onların süvarileri çok iyi.
kendi karakterini indirmek için alta doğru bak sonra F tuşuna basbirde savaş esnasında ne yapsam da attan inmiyor bir bilginiz varmı
eğer F tuşu olayı işe yaramadıysa savaşa girmeden önce envanterinden atı çıkarbakyım heryerdede öyle yazyordu fakat ne yaptımsa olmadı
bir lorddan yerini soruyorum oraya gidiyorum yok sonra ordaki başka bi lorda soruyorum başka bi yer söylüyor rastgelmedikçe bulamıyorumkrallık kurmak için bir kale fethetmen gerekecek hiç bir krallıpa bağlı olmadan kale veya şehir fethedersen krallığın kurulmuş oluyor isim verip kuruyorsun
ordu kapasitesi karakterin liderlik özelliklerinden karizma dan vs artıyor
bir lorddan görev aldığında ve o lordu bulamadığında başka bir lorddan yerini öğrenebilirsin
Savaşalarda Adam Kesip seviye alıyorsun. Tecrübe Paunlarını Karizmaya veriyorsun. Yan Tarafta "Liderlik" özelliği var onu arttır ordu limitin artar.şu anki sorunlar krallık nasıl kurucam bilmiyorum ordu kapasitesi artmıyor ayrıca birinden görev aldığımda görevi yapsamda daha onu bulamıyorum varsa bunların dışında önerileriniz
bir lorddan yerini soruyorum oraya gidiyorum yok sonra ordaki başka bi lorda soruyorum başka bi yer söylüyor rastgelmedikçe bulamıyorum