Neler Yeni

mb511 vs mag forge 100m

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
bu ikisini al geç kasada kendinden type-c girişide var önündeki cam ı sökersin hava akışı mis gibi olur kesinlikle bu kasayı öneririm (PSU yu değiştire bilirsin istersen)
Attığın kasa ve PSU fiyatını hak etmiyor.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Önü kapalı ve malzeme kalitesi kötü, 570 TL Gamepower bir kasaya verilmez.
önü kapalı değil bu bir diğeride fazla şey büyük marka değil diye kötüleyemezsin adamlar f/p konusunda güzel ilerliyor en azından sadece markaya para vermiyosun önüde temperli cam istersen söke biliyosun az araştır .

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Cm mb511 daha iyi. Mb311l'ye de bakabilirsin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hangi kasa daha iyi hava akışına sahiptir
ben öylesine yazıyom ama önü mesh ise hava akımı iyi ise öne kapalılardan ziyade onlardan alman mantıklı ben 2 fanla bile iyi soğutma alıyorum oyun harici

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
önü kapalı değil bu bir diğeride fazla şey büyük marka değil diye kötüleyemezsin adamlar f/p konusunda güzel ilerliyor en azından sadece markaya para vermiyosun önüde temperli cam istersen söke biliyosun az araştır .
Dostum gidip kalitesiz bir ürüne 570 TL verilmez, şunu anlayın artık. Ekipmanlarını alın neyse de, gidip kasasını, PSU'sunu falan almayın, kalitesiz diyorum. F/P konusunda güzel ilerliyor diyorsun, neden ürünleri ucuz çünkü malzeme kalitesini düşük tutuyorlar. F/P demek ucuz demek değildir, şunu anlayın artık.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Dostum gidip kalitesiz bir ürüne 570 TL verilmez, şunu anlayın artık. Ekipmanlarını alın neyse de, gidip kasasını, PSU'sunu falan almayın, kalitesiz diyorum. F/P konusunda güzel ilerliyor diyorsun, neden ürünleri ucuz çünkü malzeme kalitesini düşük tutuyorlar. F/P demek ucuz demek değildir, şunu anlayın artık.
kardeşim fiyatına göre kaliteli gayet güzel kullanan arkadaşım var denemeden test etmeden kalitesiz filan demeyin la bi bilin bakın araştırın ondan sonra konuşun bilip bilmeden konuşmayın neyden yapılmış filan iyi bi bakın şu an hangi kasada bu fiyatta type-c girişi var adamlar yapıyor bilip bilmeden biliyomuş gibi konuşmayın yeter la

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
kardeşim fiyatına göre kaliteli gayet güzel kullanan arkadaşım var denemeden test etmeden kalitesiz filan demeyin la bi bilin bakın araştırın ondan sonra konuşun bilip bilmeden konuşmayın neyden yapılmış filan iyi bi bakın şu an hangi kasada bu fiyatta type-c girişi var adamlar yapıyor bilip bilmeden biliyomuş gibi konuşmayın yeter la
Tamamdır, merdiven altı ve kalitesiz ürünler önermeye devam et. Doğruları söylüyorum, hala kendi bildiğini okuyorsun.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
aynen merdiven altı kardeşim araştırmamaya cahil kalmaya devam et hadi cahillerle işim yok yol al hadi
Peki dostum, ben cahilim. 600 TL'ye Geympavır kasa önermeye devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom