Bay Kunduz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,301
- Konu Sahibi Konu Sahibi
çok fark eder mi ikisinde de aynı parçaları var sayarsakMB511 Daha iyi.
çok fark eder mi ikisinde de aynı parçaları var sayarsakMB511 Daha iyi.
Attığın kasa ve PSU fiyatını hak etmiyor.![]()
GamePower Horizon Gaming 4*120mm RGB Fanlı Temperli Cam Yan ve Ön Panel Mid ATX Kasa Kumanda ile RGB Aydınlatma Kontrolü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu ikisini al geç kasada kendinden type-c girişide var önündeki cam ı sökersin hava akışı mis gibi olur kesinlikle bu kasayı öneririm (PSU yu değiştire bilirsin istersen)![]()
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç KaynaÄı SHP650V2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç KaynaÄı SHP650V2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
neden hak etmiyor psu yu geçtim kasa neden hak etmiyor ?Attığın kasa ve PSU fiyatını hak etmiyor.
Önü kapalı ve malzeme kalitesi kötü, 570 TL Gamepower bir kasaya verilmez.neden hak etmiyor PSU yu geçtim kasa neden hak etmiyor ?
önü kapalı değil bu bir diğeride fazla şey büyük marka değil diye kötüleyemezsin adamlar f/p konusunda güzel ilerliyor en azından sadece markaya para vermiyosun önüde temperli cam istersen söke biliyosun az araştır .Önü kapalı ve malzeme kalitesi kötü, 570 TL Gamepower bir kasaya verilmez.
ben öylesine yazıyom ama önü mesh ise hava akımı iyi ise öne kapalılardan ziyade onlardan alman mantıklı ben 2 fanla bile iyi soğutma alıyorum oyun haricihangi kasa daha iyi hava akışına sahiptir
Dostum gidip kalitesiz bir ürüne 570 TL verilmez, şunu anlayın artık. Ekipmanlarını alın neyse de, gidip kasasını, PSU'sunu falan almayın, kalitesiz diyorum. F/P konusunda güzel ilerliyor diyorsun, neden ürünleri ucuz çünkü malzeme kalitesini düşük tutuyorlar. F/P demek ucuz demek değildir, şunu anlayın artık.önü kapalı değil bu bir diğeride fazla şey büyük marka değil diye kötüleyemezsin adamlar f/p konusunda güzel ilerliyor en azından sadece markaya para vermiyosun önüde temperli cam istersen söke biliyosun az araştır .
kardeşim fiyatına göre kaliteli gayet güzel kullanan arkadaşım var denemeden test etmeden kalitesiz filan demeyin la bi bilin bakın araştırın ondan sonra konuşun bilip bilmeden konuşmayın neyden yapılmış filan iyi bi bakın şu an hangi kasada bu fiyatta type-c girişi var adamlar yapıyor bilip bilmeden biliyomuş gibi konuşmayın yeter laDostum gidip kalitesiz bir ürüne 570 TL verilmez, şunu anlayın artık. Ekipmanlarını alın neyse de, gidip kasasını, PSU'sunu falan almayın, kalitesiz diyorum. F/P konusunda güzel ilerliyor diyorsun, neden ürünleri ucuz çünkü malzeme kalitesini düşük tutuyorlar. F/P demek ucuz demek değildir, şunu anlayın artık.
Tamamdır, merdiven altı ve kalitesiz ürünler önermeye devam et. Doğruları söylüyorum, hala kendi bildiğini okuyorsun.kardeşim fiyatına göre kaliteli gayet güzel kullanan arkadaşım var denemeden test etmeden kalitesiz filan demeyin la bi bilin bakın araştırın ondan sonra konuşun bilip bilmeden konuşmayın neyden yapılmış filan iyi bi bakın şu an hangi kasada bu fiyatta type-c girişi var adamlar yapıyor bilip bilmeden biliyomuş gibi konuşmayın yeter la
aynen merdiven altı kardeşim araştırmamaya cahil kalmaya devam et hadi cahillerle işim yok yol al hadiTamamdır, merdiven altı ve kalitesiz ürünler önermeye devam et. Doğruları söylüyorum, hala kendi bildiğini okuyorsun.
Peki dostum, ben cahilim. 600 TL'ye Geympavır kasa önermeye devam et.aynen merdiven altı kardeşim araştırmamaya cahil kalmaya devam et hadi cahillerle işim yok yol al hadi