Neler Yeni

MC ATERNOS SUNUCUYA NASIL MOD KURULUR 1.20.4 HELP ME

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Pardon install demişim download seçeneğini seçerseniz indirebiliyorsunuz
Alıntıyı görüntüle

turuncu olan kısım değil
Boyle hata verdi bütün modlar 1.19.3 ve hepsi klasorde sunucudada var bütün modlar neden böyle oluyor @KasapBey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dosyaları indirince hiç ellemeden Mods dosyasına atacağım dimi?

Ekler

• 20240211_221111.jpg
    20240211_221111.jpg
    3.4 MB · Hit: 37
Son düzenleme:

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
Kullandığın varmi hiç böyle launcher TL legacy fln
Hayır Minecraftın kendi launcherini kullanıyorum. Orijinal launcherde kurulum basit, tlauncher gibi uygulamalarda nasıl işliyor bilmiyorum maalesef. Sorun hangi modda olmuş onu da göremedim. Ayrı ayrı mod kurmak zor zaten o yüzden modpack yükleyin demiştim. Eğer kendinizin yüklediği modlarla çalıştırmayı başaramazsanız modpack yüklemeniz en iyisi olur.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Hayır Minecraftın kendi launcherini kullanıyorum. Orijinal launcherde kurulum basit, tlauncher gibi uygulamalarda nasıl işliyor bilmiyorum maalesef. Sorun hangi modda olmuş onu da göremedim. Ayrı ayrı mod kurmak zor zaten o yüzden modpack yükleyin demiştim. Eğer kendinizin yüklediği modlarla çalıştırmayı başaramazsanız modpack yüklemeniz en iyisi olur.
Mod Pack mod farkı ne

Orijinal MC kac tl alsam arkadaşlarım korsan olunca oynaniyomu

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
Mod Pack mod farkı ne

Orijinal MC kac TL alsam arkadaşlarım korsan olunca oynaniyomu
Modpack belirli modların toplanmasıyla belli bir konuyu işleyen modlar topluluğu yani içinde birden fazla mod var. Aternos üzerinden yazılım kısmında modpacks'ı seçip oradan curseforgeyi işaretleyin. Güzel bir modpack gözünüze kestirirseniz onu kurun. Sizin de indirmeniz gerekiyor o yüzden kasapbeyin dediği gibi aternostan linkini bulup oradan indirin.

Mod Pack mod farkı ne

Orijinal MC kac TL alsam arkadaşlarım korsan olunca oynaniyomu
Oynanıyor ancak aternos üzerinden korsan seçeneğini açmanız gerekiyor.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Modpack belirli modların toplanmasıyla belli bir konuyu işleyen modlar topluluğu yani içinde birden fazla mod var. Aternos üzerinden yazılım kısmında modpacks'ı seçip oradan curseforgeyi işaretleyin. Güzel bir modpack gözünüze kestirirseniz onu kurun. Sizin de indirmeniz gerekiyor o yüzden kasapbeyin dediği gibi aternostan linkini bulup oradan indirin.
Tamam teşekkürler TL olmicak gibi orj alıp birde deniyeyim birde modpacksi de deniycem yarın bisey olursa sorabilirmiyim yine teşekkürler suanlik

@KasapBey tl legacyde de sen modlari attığın gibi oldumu

Oynanıyor ancak aternos üzerinden korsan seçeneğini açmanız gerekiyor.
Tamamdır

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
Tamam teşekkürler TL olmicak gibi orj alıp birde deniyeyim birde modpacksi de deniycem yarın bisey olursa sorabilirmiyim yine teşekkürler suanlik

@KasapBey TL legacyde de sen modlari attığın gibi oldumu

Tamamdır
Rica ederim. Müsait olursam cevaplamaya çalışacağım.

Zepett8

80+ Bronze

@KasapBey TL legacyde de

Tamamdır
Knk baştan anlatabilirmisin belki yardımcı olabilirim? Eğer Forge yazılımı üzerine aternostan sunucu kurduysan pcde forge uygulamasını indirip kurman ardından sürümden 1.20.4 Forge (TLauncher’da otomatik ekli OLMAYAN kendi indirdiğin) girip sunucuya girmelisin

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Knk baştan anlatabilirmisin belki yardımcı olabilirim? Eğer Forge yazılımı üzerine aternostan sunucu kurduysan pcde forge uygulamasını indirip kurman ardından sürümden 1.20.4 Forge (TLauncher’da otomatik ekli OLMAYAN kendi indirdiğin) girip sunucuya girmelisin
Forge uyg indirmedim sadece kullandığım sürümün forge yazılımını seçtim şimdi kral sunucu açtım 1.19.3 fabric mecbur fabric açtım forgede mod yok doğru düzgün. Sonra fabric için olan 1.19.3 modlari buldum aternostan sunucuya yükledim sonra bu dosyaların hepsini curseforgeden yükleyip mods dosyasına attım sonra 1.19.3 forgeyi seçip girdim girerken bi hatayı verdi

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
En kolayı modpack kurmak neredeyse hiç uğraştırmıyor. Mod kurulumu için yazılım kısmına girip modpacks veya forge seçmen gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Forge seçersen istediğin modu modlar kısmında aratıp ekleyebiliyorsun ama forge sürümünün ve modların aynı sürümünü indirdiğinden emin ol.

Alıntıyı görüntüle
Burada forge sürümü yazıyor aynısını indirmen gerekli.
aga bilgi birisine benzediğinden soruyorum TL Launcher indirmek güvenilir mi? Direkt olarak kendi sitesinde en son virüslü filan diyorlardı

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
aga bilgi birisine benzediğinden soruyorum TL Launcher indirmek güvenilir mi? Direkt olarak kendi sitesinde en son virüslü filan diyorlardı
Şahsen ben tercih etmem ama kullanan arkadaşlarımda sorun görmedim daha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,196
Üyeler
164,629
Son üye
yusuff--
Top Bottom