Hocam alan adınızda a kaydı açıp sunucunuzun ip adresini yazınSoru başlıkta
olmadı onu denedim hocamHocam alan adınızda a kaydı açıp sunucunuzun ip adresini yazın
Hocam domaininizi cloudflare e bağlayıp bir de oradan deneyin isterseniz olmazsa bilmiyorum başka a kaydı falan varsa onları da silinolmadı onu denedim hocam
Hocam anlatırmısınız veya yardımcı olurmusunuzHocam domaininizi cloudflare e bağlayıp bir de oradan deneyin isterseniz olmazsa bilmiyorum başka a kaydı falan varsa onları da silin
Hocam anlatırmısınız veya yardımcı olurmusunuz
www.mc-tr.com
Srv kaydı da oluşturdun mu ?olmadı onu denedim hocam
kral bunu yaptıktan sonra direk aktif mi olucakRehber - Minecraft Sunucusuna Domain Bağlama
Minecraft sunucunuza aldığınız .com veya .net gibi domainleri nasıl bağlayabilirsiniz onu göstereceğim. Öncelikle bunu kullanabilmek için VDS iniz olması gerek. Bu siteden domain bağlayabilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olduktan sonra önünüze bir teşekkür ekranı çıkacak. Alttan...www.mc-tr.com
Duruma bağlı hocam 1 güne kadar da sürebiliyor bazen de direkt oluyor başka çözümlerde vardı sanki ama şu an hatırlamıyorum bende de olmuştu bi ara başka türlü çözdüm ama hatırlamıyorumkral bunu yaptıktan sonra direk aktif mi olucak
evetSrv kaydı da oluşturdun mu ?