McDonalds BEDAVA KONUSU 😱 GERİ GELDİ

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Çuros hatası düzeldi artık kullanabiliyoruz.

Ekler

• Screenshot_20250207_143333_McDonald's.jpg
    Screenshot_20250207_143333_McDonald's.jpg
    289.9 KB · Hit: 103
  • Screenshot_20250207_143359_McDonald's.jpg
    Screenshot_20250207_143359_McDonald's.jpg
    463.4 KB · Hit: 104
Bu ödülleri nasıl alabilirim?
McDonald's ın Play Store'da bir uygulaması var o uygulamaya üye ol sonra ana ekranda Burger Crush yazan bir oyun var, ona tıklayıp oynaman gerekiyor. Oyun saat 06.00-23.59 saatleri arasında açık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu oynarken 4'lü yapmaya çalışın 5 saniye süre veriyor 4'lü bulamıyorsanız alttaki yenile tuşuna basıp yeni sayfada 4'lü arayın. Bu taktikle uzun süredir hiç kaybetmiyorum.

McDonald's ın Play Store'da bir uygulaması var o uygulamaya üye ol sonra ana ekranda Burger Crush yazan bir oyun var, ona tıklayıp oynaman gerekiyor. Oyun saat 06.00-23.59 saatleri arasında açık.

Oyunu oynarken 4'lü yapmaya çalışın 5 saniye süre veriyor 4'lü bulamıyorsanız alttaki yenile tuşuna basıp yeni sayfada 4'lü arayın. Bu taktikle uzun süredir hiç kaybetmiyorum.
Kazandığımız bedavayı sipariş edebiliyormuyuz yoksa sadece gidip almamız mı lazım.

Kazandığımız bedavayı sipariş edebiliyormuyuz yoksa sadece gidip almamız mı lazım.
Ana ekranda dediğin oyunu bulamıyorum bu arada appstoreden indirdim.

Son düzenleme:

Ana ekranda dediğin oyunu bulamıyorum bu arada appstoreden indirdim.
Oyun saat 06.00 ile 23.59 arasında uygulamada görünüyor.
Kazandığınız hediyeyi sadece McDonald's şubelerinde, alttaki kullan tuşuna basarak ç8kan qr ı kasadaki cihaza göstererek kullanabiliyorsunuz.

her hediye için 5 dk süre koymuşlar galiba , ikinci kahveyi almak için 5dk lık süre çıktı

Kola aldık beleşe, yemek falan verirse haber edin :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri