Neler Yeni

Mcdonald's oyun konusu

mehwt72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Turgut
aga kahve var lazim mi atayim bi de su 2 tane alma bugunu ozelden anlatır misin

Ege50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ee Lacin
bugünün hediyesi kücük boy patates kızartması

NightWish2434

80+ Silver
Küçük boy patates kızartması verdi. Ama bug sadece 2 kere çalışıyor 3. De hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga kahve var lazim mi atayim bi de su 2 tane alma bugunu ozelden anlatır misin
Yemeyeceginiz bütün şeyleri atabilirsiniz dmden

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Küçük boy patates kızartması verdi. Ama bug sadece 2 kere çalışıyor 3. De hata veriyor

kahve var😁

kaya4136

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Alperen Kaya

Açılan hediye 15 dakika içinde kullanılması gerekmiyor mu? Uygulamadan 15 dakika içinde siliniyor. Ekran görüntüsü olunca uygulamadan silinse bile o şekilde almak mümkün mü?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Açılan hediye 15 dakika içinde kullanılması gerekmiyor mu? Uygulamadan 15 dakika içinde siliniyor. Ekran görüntüsü olunca uygulamadan silinse bile o şekilde almak mümkün mü?
denemek lazım 😃
hatta birisi denese harika olur

rreidle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Birkan
denemek lazım 😃
hatta birisi denese harika olur
ben denedim kasiyer QR kod öyle okutmuyor diyerek eliyle kapattı 😁 dedim çekin elinizi deneyelim diye sonradan ekran goruntusu kabul edemiyoruz dedi, baştan öyle söyleyin o zaman dedim olayı uzatmak istemedim almadım

Suwariba

80+ Silver
ben denedim kasiyer QR kod öyle okutmuyor diyerek eliyle kapattı 😁 dedim çekin elinizi deneyelim diye sonradan ekran goruntusu kabul edemiyoruz dedi, baştan öyle söyleyin o zaman dedim olayı uzatmak istemedim almadım
Benim arkadaşım babasının telefonundaki big maci almıştı ekran görüntüsüyle okutarak. Kullanmadan bir iki dakika önce arayın önce ekran görüntüsünü gösterin sıkıntı olmamalı aslında. Yani biz yaşamamıştık. Ama mcdonalds çalışanları değişik gerçekten, bi ara kendim 4 farklı telefondan oynamıştım ve hepsini yemek için gitmiştim, Bir hesapta işim bittikten sonra diğerine geçiyordum, hesap değiştirmek yasak dedi :D sonra aldıklarımı aldım onları yerken diğer hesaba geçtim tekrar aynı kasiyere gittim dedim kod okutcam diye bir şey demedi bu sefer.

NightWish2434

80+ Silver
hesap değiştirmek yasak dedi
Valla ben güle oynaya 15 tane kod okuttum 2 hesaptan. Kasiyer öldürecek gibi bakıyordu ama aldım

Screenshot_2023-06-27-10-18-15-780_com.mcdonalds.mobileapp.jpg

Burger king yapsa da adam akıllı oyun oynayıp adam akıllı yemek yesek

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Valla ben güle oynaya 15 tane kod okuttum 2 hesaptan. Kasiyer öldürecek gibi bakıyordu ama aldım

Alıntıyı görüntüle
Burger king yapsa da adam akıllı oyun oynayıp adam akıllı yemek yesek
aynen ya sırf tıkla gelsin indirttim belki kampanya olur diye ama bugüne kadar kfc ve mcdonald yaptı kfc de 40 yılda bir yapıyor
acaba bayramda açık mı? :unsure:

mehwt72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Turgut
arkadaşlar ekran görüntüsüne izin vermiyor böyle bir uyari veriyor ama bunu da okur herhalde (qr kodunu okutmadim isteyen kullanabilir kullandiktan sonra calisyormu diye soylerse iyo olur)

IMG-20230627-WA0009.jpg

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
arkadaşlar ekran görüntüsüne izin vermiyor böyle bir uyari veriyor ama bunu da okur herhalde (qr kodunu okutmadim isteyen kullanabilir kullandiktan sonra calisyormu diye soylerse iyo olur)

Alıntıyı görüntüle
o samsung un bir itliği telefonu fabrika ayarlarına çevirin falan diyorlar ama uğraşılmaz her neyse yaptığınız gibi farklı telefon ile çekip atacağız

Top Bottom