Yemeyeceginiz bütün şeyleri atabilirsiniz dmdenaga kahve var lazim mi atayim bi de su 2 tane alma bugunu ozelden anlatır misin
kahve varKüçük boy patates kızartması verdi. Ama bug sadece 2 kere çalışıyor 3. De hata veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yemeyeceginiz bütün şeyleri atabilirsiniz dmden
Atabilirsin :$kahve var
Açılan hediye 15 dakika içinde kullanılması gerekmiyor mu? Uygulamadan 15 dakika içinde siliniyor. Ekran görüntüsü olunca uygulamadan silinse bile o şekilde almak mümkün mü?Küçük boy patates kızartması verdi. Ama bug sadece 2 kere çalışıyor 3. De hata veriyor
Yemeyeceginiz bütün şeyleri atabilirsiniz dmden
denemek lazımAçılan hediye 15 dakika içinde kullanılması gerekmiyor mu? Uygulamadan 15 dakika içinde siliniyor. Ekran görüntüsü olunca uygulamadan silinse bile o şekilde almak mümkün mü?
ben denedim kasiyer QR kod öyle okutmuyor diyerek eliyle kapattı dedim çekin elinizi deneyelim diye sonradan ekran goruntusu kabul edemiyoruz dedi, baştan öyle söyleyin o zaman dedim olayı uzatmak istemedim almadımdenemek lazım
hatta birisi denese harika olur
Benim arkadaşım babasının telefonundaki big maci almıştı ekran görüntüsüyle okutarak. Kullanmadan bir iki dakika önce arayın önce ekran görüntüsünü gösterin sıkıntı olmamalı aslında. Yani biz yaşamamıştık. Ama mcdonalds çalışanları değişik gerçekten, bi ara kendim 4 farklı telefondan oynamıştım ve hepsini yemek için gitmiştim, Bir hesapta işim bittikten sonra diğerine geçiyordum, hesap değiştirmek yasak dedi sonra aldıklarımı aldım onları yerken diğer hesaba geçtim tekrar aynı kasiyere gittim dedim kod okutcam diye bir şey demedi bu sefer.ben denedim kasiyer QR kod öyle okutmuyor diyerek eliyle kapattı dedim çekin elinizi deneyelim diye sonradan ekran goruntusu kabul edemiyoruz dedi, baştan öyle söyleyin o zaman dedim olayı uzatmak istemedim almadım
Valla ben güle oynaya 15 tane kod okuttum 2 hesaptan. Kasiyer öldürecek gibi bakıyordu ama aldımhesap değiştirmek yasak dedi
aynen ya sırf tıkla gelsin indirttim belki kampanya olur diye ama bugüne kadar kfc ve mcdonald yaptı kfc de 40 yılda bir yapıyorValla ben güle oynaya 15 tane kod okuttum 2 hesaptan. Kasiyer öldürecek gibi bakıyordu ama aldım
Alıntıyı görüntüle
Burger king yapsa da adam akıllı oyun oynayıp adam akıllı yemek yesek
o samsung un bir itliği telefonu fabrika ayarlarına çevirin falan diyorlar ama uğraşılmaz her neyse yaptığınız gibi farklı telefon ile çekip atacağızarkadaşlar ekran görüntüsüne izin vermiyor böyle bir uyari veriyor ama bunu da okur herhalde (qr kodunu okutmadim isteyen kullanabilir kullandiktan sonra calisyormu diye soylerse iyo olur)
Alıntıyı görüntüle