Hocam referan kodunu nereden buldunuz bende yazamSelam! McDonald's Uygulamasında Chicken McNuggets oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan, Chicken McNuggetsları birlikte yakalayalım. İşte benim kodum: F3fmF4nS https://smart.link/r71ukhk25xvx2
Mesaj otomatik birleştirildi:
paylaşma butonu sol altta
Ben 79 yaptım ama böyle agresif sağa sola sallamak oluyordu herhaldeHocam seviyen yazan bölüme girince en altta bonus hediye kapta dondurma var onun altında paylaş butonu var ben öylr paylaştım toplam 4 kapta dondurma kazandım
Ben en fazla 89 yapabildim deneme modunda
Hocam 1 kere girince daha kod giremiyoruz demi ben mesela sizinkinide denemeye çalıştım olmadıBeyler yeni bir efso oyun gelmiş ödüllerin arasında menüler var aç kalmayacaz bu hafta ama 00.00 da 2 kez oynaya bilirsek bu hafta aç kalmayıZ
Birde beyler yeni gelen oyuna girdiğinizde oyunu seninle arkadaşınmı paylaştı bölümüne benim kodu yazarsanız sevinirim ilk gelen kişiye özel sunde veriyor 1 kerelik AXT5NIQk kod bu
Ben agresif yapmadan 79 yaptım. Bu arada evet 1 kod 1 kere kullanılıyor. Atabilirsem atarım bende. Çünkü paylaş butonu sıkıntılıBen 79 yaptım ama böyle agresif sağa sola sallamak oluyordu herhalde
Hocam 1 kere girince daha kod giremiyoruz demi ben mesela sizinkinide denemeye çalıştım olmadı
Hocam tek turda nasıl 100 den fazla yaptınızBen kazandım ödülü