Dün bitti o kampanya o yüzden silindi son gündü zatendün bir şey kazanmıştım ondan önce kazandıklarım da vardı burger crash oyunundan hepsi gitmiş, 1 hafta süresi yok muydu nasıl silebilirler ödüllerimi
Oyuna tıkla başla butonuna bas sağ altta Seviye kısmına giriyorsun sol altta sundae altında paylaş butonu var oradaHocam referan kodunu nereden buldunuz bende yazam
Şimdi ben kodu girdim paylaş yapamıyorum normal miDün bitti o kampanya o yüzden silindi son gündü zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Referans kodum sundae hediyesi için hem siz hem ben
op9bDnmj
Oyuna tıkla başla butonuna bas sağ altta Seviye kısmına giriyorsun sol altta sundae altında paylaş butonu var orada
Ben girdim sundae hediyesini kazandım şuan paylaş yapamıyorumŞimdi ben kodu girdim paylaş yapamıyorum normal mi
Menü vermiyor ki menü yanında nugget bedava diyorBen girdim sundae hediyesini kazandım şuan paylaş yapamıyorum
Menü için 600 skor yapmak zor ya acayip zor bug falan olması lazım
En yukarda ben bedava menü gördüm gibi 600 puan yapana belki yanlış veya detaylı bakmamış / görmüş olabilirimMenü vermiyor ki menü yanında nugget bedava diyor
Arkadaşın dediği doğru 600 puan olan menü alana 6lı nugget bedava. Bu hafta bedava olarak sadece sundae, patates ve milkshake varEn yukarda ben bedava menü gördüm gibi 600 puan yapana belki yanlış veya detaylı bakmamış / görmüş olabilirim
Menü alana yazısını küçük yazmışlar görmemişim ben 6'lı Chicken MC Nuggets bedava yazısını ve resmi görünce dedim ki menü bedava öyle değilmişGece sonsuz oynama olayı bunda da olursa puandan sıkıntı çıkmaz. Puan haftalık sıfırlandığı için haftanın her günü için hesap kurarsak her gün ödül elde edebiliriz. Kullanım koşullarına göre skor cumartesi günleri 23.59da sıfırlanıyor (22 ve 29 temmuz)
Arkadaşın dediği doğru 600 puan olan menü alana 6lı nugget bedava. Bu hafta bedava olarak sadece sundae, patates ve milkshake var