Oyun normalde de silinmiyormuş düzeltmişlerOlmuyo galiba şimdi oyna butonu gri gözüküyo ama oyun silinmedi ana ekrandan
Ben bi deneyeyim dedim baktım oyna çıkmıyor dedim yenilesin gir çık yapmama rağmen oynayamıyorum acaba 24 saat geçerlilik mi yaptılarBen kaçırdım oluyormu 2 kere oynamak yazarsanız sevinirim
24 saat gibi bir şey yapmış olabilirler bi sabah deneyelim öyle anlarızOyun normalde de silinmiyormuş düzeltmişler
ben şahsen düşeceğini düşünüyorum ama biri denese iyi olurYeni oyunda 300 puana gelip patatesi alınca o 300 puan skordan düşüyor mu bilen var mı? Yani 350 puan varken patatesi 300 puanla alınca 50 mi kalır yoksa 350 ile devam edip üstüne 100 puan daha alıp milkshake de alabilir miyiz?
Düsmez,ben şahsen düşeceğini düşünüyorum ama biri denese iyi olur
Ödüller kazanildigi günden itibaren 7 gün gecerli demis kurallar, biz al butonuna tiklamasak bile bence kazanim tarihini sayar silmek icin.Yaşadık. Burger crush’ın aksine aynı gün içinde aynı telefondan başka hesaptan oynayabiliyoruz. Ödüller 7 günlük ama skorbord gibi olan kısımdan ödülü ala tıkladığınız andan itibaren sayıyor (diye tahmin ediyorum) o yüzden cumartesi günü 450 puana geldiğiniz hesap sayısı ne kadar olursa ondan sonraki 7gün boyunca o kadar çok kez mcdonaldsa gidebilirsiniz. Bugünü de sayarsak 6 farklı gün oynayabiliyorsunuz yani 450/6=75 her gün 75 puan elde ederseniz yetişiyor
Yeni oyunda 300 puana gelip patatesi alınca o 300 puan skordan düşüyor mu bilen var mı? Yani 350 puan varken patatesi 300 puanla alınca 50 mi kalır yoksa 350 ile devam edip üstüne 100 puan daha alıp milkshake de alabilir miyiz?
Denedim ödül al dediğim zaman puan hiçbir şekilde düşmüyorben şahsen düşeceğini düşünüyorum ama biri denese iyi olur
ICw3m9u5Beyler yeni oyunun davet kodunu versenize gireyim
Dost kodun hatalı diyorICw3m9u5