Mcdonald's oyun konusu

paylaş kazan yapınca kapta dondurma veriyor

Ekler

• Screenshot_20230716_095507_McDonald's.png
    Screenshot_20230716_095507_McDonald's.png
    969 KB · Hit: 96
Selam! McDonald's Uygulamasında Chicken McNuggets oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan, Chicken McNuggetsları birlikte yakalayalım. İşte benim kodum: F3fmF4nS https://smart.link/r71ukhk25xvx2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paylaşma butonu sol altta

Ekler

• Screenshot_20230716_101201_McDonald's.png
    Screenshot_20230716_101201_McDonald's.png
    507.5 KB · Hit: 93
oyun boş bedava milkshake ve patates veriyo sadece diger menuler parali oynamaya degmez yani

İlk çıktığında 700 puana kutu menü vardı. Milkshake de iyi. Bir de şimdi 06:00-11:59 arasında oynanabilir diyor.

Evet bana da ödüller boş geldi, yine de bu sıcakta milkshake için oynanır. Ve ödüller yine kazanıldıktan 1 hafta sonra siliniyo dikkat edin. Max 87 yapabildim şuan o da deneme modunda birkaç denemeden sonra anca

Selam! McDonald's Uygulamasında Chicken McNuggets oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan, Chicken McNuggetsları birlikte yakalayalım. İşte benim kodum: F3fmF4nS https://smart.link/r71ukhk25xvx2

paylaşma butonu sol altta
Hocam referan kodunu nereden buldunuz bende yazam 😁

Hocam seviyen yazan bölüme girince en altta bonus hediye kapta dondurma var onun altında paylaş butonu var ben öylr paylaştım toplam 4 kapta dondurma kazandım

Ben en fazla 89 yapabildim deneme modunda

Hocam seviyen yazan bölüme girince en altta bonus hediye kapta dondurma var onun altında paylaş butonu var ben öylr paylaştım toplam 4 kapta dondurma kazandım

Ben en fazla 89 yapabildim deneme modunda
Ben 79 yaptım ama böyle agresif sağa sola sallamak oluyordu herhalde

Beyler yeni bir efso oyun gelmiş ödüllerin arasında menüler var aç kalmayacaz bu hafta ama 00.00 da 2 kez oynaya bilirsek bu hafta aç kalmayıZ

Birde beyler yeni gelen oyuna girdiğinizde oyunu seninle arkadaşınmı paylaştı bölümüne benim kodu yazarsanız sevinirim ilk gelen kişiye özel sunde veriyor 1 kerelik AXT5NIQk kod bu
Hocam 1 kere girince daha kod giremiyoruz demi ben mesela sizinkinide denemeye çalıştım olmadı

Ben 79 yaptım ama böyle agresif sağa sola sallamak oluyordu herhalde

Hocam 1 kere girince daha kod giremiyoruz demi ben mesela sizinkinide denemeye çalıştım olmadı
Ben agresif yapmadan 79 yaptım. Bu arada evet 1 kod 1 kere kullanılıyor. Atabilirsem atarım bende. Çünkü paylaş butonu sıkıntılı

Sanırım yine dışkıdan bir yazılım yüzünden kapandı kod yazma özelliği

Selam! McDonald's Uygulamasında Chicken McNuggets oyununda bana katılmaya var mısın? Uygulamayı indir, referans kodunu kullan, Chicken McNuggetsları birlikte yakalayalım. İşte benim kodum: AXT5NlQk https://smart.link/r71ukhk25xvx2

Ben kazandım ödülü

Ekler

• 20230716_140428.jpg
    20230716_140428.jpg
    1.9 MB · Hit: 77
Geri