🔥İndirim 🔥🔥 MCHOSE A5 ULTRA MAVİ 1829TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,327
Diğer renklerle arasında 250-350tl civarı fark var. 2k fiyatta bile mükemmel ürünken bu fiyata kaçırmayın. Mcu'su realtek ve nordic 52840 kadar stabil. A7 ultrada daha iyi mcu var ama bu fiyata bu kalite mcu böyle bi sensör bulamazsınız.

2000 e razer deathadder v3 hyperspeed sıfır aldım amazondan daha açmadım iade edip buna geçilir mi yoksa ikisi de eşdeğer midir?

2000 e razer deathadder v3 hyperspeed sıfır aldım amazondan daha açmadım iade edip buna geçilir mi yoksa ikisi de eşdeğer midir?
Teknik özellik olarak geçilebilir + bu çok daha hafif. Bana soracak olursanız ben bu ürünü tercih ederdim çünkü razerin viper v3 pro harici kronik teker sorunu var. V3 proda da yaşayan bi kaç kişi gördüm. Gerçekten çok güzel ürün ama siz de iyi fiyata almışsınız gibi geldi dv3 hyperspeedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mu scyrox v6 mı ?
Scyrox v6/8 muadili olarak a7 ultra. Ama shape eğer size uyuyorsa ekstra para vermek istemiyorsanız bu üründe kesinlikle üzmez.

Çok iyi fiyat kendi sitesindeki fiyattan ucuz xd. TR'den alıyorsunuz ve 2 yıl garantili alıyorsunuz.

Diğer renklerle arasında 250-350tl civarı fark var. 2k fiyatta bile mükemmel ürünken bu fiyata kaçırmayın. Mcu'su realtek ve nordic 52840 kadar stabil. A7 ultrada daha iyi mcu var ama bu fiyata bu kalite mcu böyle bi sensör bulamazsınız.
hocam beyaz ile arasinda fark varmı kodlar farklı ya birde klavye öneriniz varmı fp premium mouseye fark yoksa beyazını alıcam

Yakın zamanda ajazz ın 3395 li mousesini almıştım almaya değermi bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,615
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri