Mchose G75 Pro Cabbage Tofu Switch V3 (Stok Bekleyenlere) 2.299,00 ₺.

1752935761164.webp

1752935769225.webp

Gaming Gen'in verdiği cevaplar.

v3 ile siyah yeşilin ne farkı var ki?

v3 ile siyah yeşilin ne farkı var ki?
Sitelerinde Siyah-Yeşil olan model V3 etiketiyle satılmıyor. Diğer renkler ise V3 etiketiyle satılıyor. Kendileri de Siyah-Yeşil olan modelin düz versiyon switchler ile geleceğini söylüyo ama Mchose'un sitesinde ise öyle bir konfigrasyon yok sadece V2 switchler ile satılıyor bu model. V3 diye sattıkları diğer renkler de V2 olan switchler ile geliyor. Bence Siyah-Yeşil olan model de V2 switchler ile geliyor kendileri siteye yanlış yazmışlar. Eğer Siyah-Yeşil olan varsa yukarıdaki arkadaşın attığı gibi barkod kısmını atarsa detaylı bilgiye ulaşmış oluşuruz.

Dediğin gibi ben de merak ettim alan biri söyleyebilir mi yeşil siyah alacağım çünkü

Dediğin gibi ben de merak ettim alan biri söyleyebilir mi yeşil siyah alacağım çünkü
Ben aldım biri bilgilendirmezse pazartesi ben bilgilendiririm ama kendi sitesindeki ürün koduna vesyare de baktığımda diğer renkler ile aynı switchin gelmesi lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1752963117808.webp

1752963154280.webp

Kendi sitesinde V2 switchlerin fotoğrafı var.

Son düzenleme:
kanka manyetik switchden sıkıldım sağlam bi mekaniğe geçmek istiyorum akko fun 60 maxi de satıcam dareu ek75 rtyide alınır mı sence alıyım mı.

kanka manyetik switchden sıkıldım sağlam bi mekaniğe geçmek istiyorum akko fun 60 maxi de satıcam dareu ek75 rtyide alınır mı sence alıyım mı.
niye sıkıldın kanka

Anlamadım yazdığın 2 modeli satıp mı alacaksın öyle yazdıysan alınır abi. Manyetiğin dediğin gibi öyle çok rekabetçi şekilde oyun oynamıyorsan olayı yok günlük kullanıcı için. Yurt dışında shipping dışında 2000 lira olan ürünü 2300 e 2 yıl garantili Türkiye'den alıyorsun.

Ben normalde düşünmüyordum da diğer renklere zam gelince ve bu markada çok övülünce bi denemek istedim ondan aldım.

evet 2 model satıcam da nakit param var alabilirim satmak için acelem yok bi de dynatab75x gelecek onu napcam bilmiyom :D

evet 2 model satıcam da nakit param var alabilirim satmak için acelem yok bi de dynatab75x gelecek onu napcam bilmiyom :D
Bende aynı durumdayım. Dynatab geldiğinde satacağım bunu mainleyeceğim.

Cashbacklerle aldım baya baya uyguna geldi zaten klavye bana.

şu an cashback var mı kampanya ben her şeyi kullandım da annemin üzerine yapabilirim.

şu an cashback var mı kampanya ben her şeyi kullandım da annemin üzerine yapabilirim.
İyzico, parolapara ben kuveyt türkün de cashbacklerini kullandım iyzico + kuveyt türk yaptım. Parolapara hesabı açacak numara kalmadı ailede :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,165
Üyeler
184,112
Son üye
betabeyaz
Geri