KeremK2
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
o hangisi hocam link varmı acaba ?Matcha latte bittimi yoksa hic gelmemismiydi
o hangisi hocam link varmı acaba ?Matcha latte bittimi yoksa hic gelmemismiydi
https://www.gaming.gen.tr/urun/6114...ier-gradient-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-14/o hangisi hocam link varmı acaba ?
ikisi arasında 50 kere arkadaşımla dinleyip seçim yapmıştım tofu daha iyi bence.Bence tok ses olarak zaten toffu daha iyi de matcha latte tam creamy bir ses yanii o da güzel de gelmedi hiç stoklara.
Hangi rengi aldınız hocam siyah-yeşil mi ? Siyah yeşillerde v3 değil de düz tofu switch olduğunu söylüyor gaming gen siyah yeşil alan birisi kontrol edebilir mi ?Merhabalar klavye şimdi elime ulaştı yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır tavsiye ettiğiniz. Driverı yükledim
Ben düz siyah modeli aldım siyah-gri. Ve sanırım V2 olarak geliyor kutunun arkasındaki barkotta o şekilde yazıyor. Dediğiniz gibi bende v3 olarak bulamadımHangi rengi aldınız hocam siyah-yeşil mi ? Siyah yeşillerde v3 değil de düz tofu switch olduğunu söylüyor gaming gen siyah yeşil alan birisi kontrol edebilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araştırdığım da KTT Cabbage Tofu V3 diye bir switch bulamadım maksimum V2 var ve Mchose'un sitesinde de V2 gözüküyor.
Ağır şekilde bilgilendirme hatası var sitelerinde. Siyah yeşil almış olan bir arkadaş da bu şekilde fotoğraf atarsa çok sevinirim.Ben düz siyah modeli aldım siyah-gri. Ve sanırım V2 olarak geliyor kutunun arkasındaki barkotta o şekilde yazıyor. Dediğiniz gibi bende v3 olarak bulamadım