Mchose G75 Pro Cabbage Tofu Switch V3 (Stok Bekleyenlere) 2.299,00 ₺.

Ace 60 pro tamamen farklı bir modeldir ve G75 Pro ile yakından uzaktan alakası yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Latte daha creamy tofu en tok sesi hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@freygasm hocam ne düşünürsünüz bu fiyat bandına rakibi var mıdır siz bilirsiniz kesinlikle.
MCHOSE çatısı altında bahsediyorum daha önce manyetik olması açısından çok başlığı açıldığı için. Bu modelin hem kodu hem formatı farklı nasıl bağdaştırdınız anlamadım

MCHOSE çatısı altında bahsediyorum daha önce manyetik olması açısından çok başlığı açıldığı için. Bu modelin hem kodu hem formatı farklı nasıl bağdaştırdınız anlamadım
Switch sesi farklı malzeme kalitesi farklı PBTsi farklı her şeyi farklı hocam ne alakası var Mchose çatısı altında onlarca manyetik switch klavye var hepsi G75 Pronun manyetik switch halii o zaman.

Switch sesi farklı malzeme kalitesi farklı PBTsi farklı her şeyi farklı hocam ne alakası var Mchose çatısı altında onlarca manyetik switch klavye var hepsi G75 Pronun manyetik switch halii o zaman.
Hani gaming.gen sitesinden paylaştınız ve dediğim de oradaki diğer modeldi ya ha işte onun için dedim g75lik bir durum yok çinde zibilyon tane mchose modeli var tabi

Fiyatı çok indirimli mi yoksa normal mi evde
Fun60 max
Aula F75
Dyntab 75x var bunlardan iyi midir? şuan ana klavye olarak Fun60 max kullanıyorum

Fiyatı çok indirimli mi yoksa normal mi evde
Fun60 max
Aula F75
Dyntab 75x var bunlardan iyi midir? şuan ana klavye olarak Fun60 max kullanıyorum
Ben de fun 60 maxten geçeceğim. Aula f75e benzer ama kıyaslanamaz malzeme kalitesi var sesi aulanın siyah versiyonunu andırıyor. Bence geçilir Dynatabı direkt kafadan eliyorum ztn Fun60 maxde manyetik switch o yüzden eledim Aula f75ten de çok daha iyi. Fiyatı çok ağım şahım indirimli değil ama stokta olmayan bi klavye ve stoktayken 2500e mi ne girmişti şimdi 2300

Ben de fun 60 maxten geçeceğim. Aula f75e benzer ama kıyaslanamaz malzeme kalitesi var sesi aulanın siyah versiyonunu andırıyor. Bence geçilir Dynatabı direkt kafadan eliyorum ztn Fun60 maxde manyetik switch o yüzden eledim Aula f75ten de çok daha iyi. Fiyatı çok ağım şahım indirimli değil ama stokta olmayan bi klavye ve stoktayken 2500e mi ne girmişti şimdi 2300
Teşekkürler Dyntabı neden direkt elediniz kötü diye mi

Baya önerilen bir klavyeydi, bu fiyata gayet güzel galiba. Aula F75 ile kıyaslandığında nasıldır?
Çok güzel klavye aktif kullaniyorum akko 5075b plus shineı iade ettirdi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,540
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri