latte daha tok değil mi ?Zaten G75 Pro Mchosenin amiral gemisi klavyesi ve yeni renklerle gelmiş ve daha ucuza gelmiş. Toffu switchde en tok switchi macha latteden daha tok. Ben 2-3 aydır deli gibi bekliyordum 2. el almak istemedim gelmiş kaçıramam valla yeşilini alıcam.
Değil, latte daha çok creamy/marbly.latte daha tok değil mi ?
0:04 latte
0:19 tofu
tofuda tactile ton var biraz
Ace 60 pro tamamen farklı bir modeldir ve G75 Pro ile yakından uzaktan alakası yoktur.Manyetik switch olan versiyon MCHOUSE ACE 60 Pro'dur. Çok güzel ve performanslı bir model. Elimde 1 adet hiç açılmamış sıfır kapalı kutu yedek var, odada yer kalmadığından satacam cs valo tayfadan ilgilenenlere...
Latte daha creamy tofu en tok sesi hocam.latte daha tok değil mi ?
0:04 latte
0:19 tofu
tofuda tactile ton var biraz
Hocam MCHOSE Jet 75 White Topographic ile ilgili ne düşünüyorsun? Alınır mı? (cs faceit ağırlıklı kasıyorum)W60 manyetik switch karşılaştırma yapmamız doğru değil ama bu klavye bu fiyata en iyisi.
Fiyatına göre güzel klavyedir. Daha önce denemiştim fakat bu fiyattaki Hall Effect manyetik switch klavyeler giriş seviyesi olacaktır 0.01mmde stabil çalışmayacaktır. Sadece cs oynuyorsanız zaten socd kullanamayacaksın çünkü yasak sadece Rapid trigger için G75 Prodan vazgeçmene deymeyebilir. Konuda attığım klavyeyi alırsan üzülmezsin.Hocam MCHOSE Jet 75 White Topographic ile ilgili ne düşünüyorsun? Alınır mı? (cs faceit ağırlıklı kasıyorum)
max 4000TL bandında bana önerebilir misin? Fazla rekabetçi oynuyorum.Fiyatına göre güzel klavyedir. Daha önce denemiştim fakat bu fiyattaki Hall Effect manyetik switch klavyeler giriş seviyesi olacaktır 0.01mmde stabil çalışmayacaktır.
Valorant oynasan önerirdim SOCD kullanıcaksın çünkü ama cs2de SOCD yasak ve bende de manyetik switch klavye var mesela cs2 de kullanıyorum. Ondan vazgeçip G75 Proyu alıcam ve onunla oynucam çünkü çok bi farkı olmuyor cs2de movement olarak sana önerim G75 Pro al. Malzeme kalitesi ve premium hissiyat konusunda piyasada bence bu fiyatlara 1 numara.max 4000TL bandında bana önerebilir misin? Fazla rekabetçi oynuyorum.
Wireless/wired çok önemli değil tech specs yanında.
Teşekkür ederim şimdiden
SOCD sanırım snap tap değil mi? Yasaklanmıştı resmi sunucularda evet.Valorant oynasan önerirdim SOCD kullanıcaksın çünkü ama cs2de SOCD yasak ve bende de manyetik switch klavye var mesela cs2 de kullanıyorum. Ondan vazgeçip G75 Proyu alıcam ve onunla oynucam çünkü çok bi farkı olmuyor cs2de movement olarak sana önerim G75 Pro al. Malzeme kalitesi ve premium hissiyat konusunda piyasada bence bu fiyatlara 1 numara.
Bence çok çok farketmiyor movementın zaten iyiyse alışman da çok kolay değil. Ben bugüne kadar aldığım hiç bir manyetik switch klavyenin fark yarattığını görmedim kendi açımdan evet SOCD dediğim snap tap G75 Pro al üzülmezsin hiç.SOCD sanırım snap tap değil mi? Yasaklanmıştı resmi sunucularda evet.
Snap tap harici cs2'de HE veya Mekanik fark etmiyorsa G75 alıyorum o zaman