W75 in dış malzemesi kalite olarak hoş hissettirsede uzaktan beni tereddütte bırakmıştı şuanda kardeşimin sisteminde o kullanıyor çoğu klavyede bulunan space yay ve sallanma durumunu yaşamadım diyebilirim o açıdan memnun bıraktı tek diyebileceğim tekerleği benim pek hoşuma gitmedi çevirirken elimde kalacakmış hissi yarattıArkadaşlar selam. Başlıkta belirttiğim ve ayrıyeten:
MCHOSE GX87 Lite
VGN V87 Pro
MCHOSE Ace 60 Pro
MCHOSE X75
Wraith W75.
Bu 5 klavye forumda çok tavsiye ediliyor. 3-4 k bütçem var. Sizce hangisini ve neden almalıyım?
m1 v5 kullanıyorum uzun süredir çok memnunumX75-GX85 lite ve akko m1 v5 sp
Bu üç model arasında kaldım.
W75 alın geçin diyebilirim bende kullanıyorum son üretimden sonra kronik bir sıkıntısıda kalmadı diyebilirim, mevcut 700 lira indirimi var iyzico ile 500 daha indirim alırsınız ek Conlife veya mir50 kodunu kullanır ek indirim alırsınız tadından yenmezArkadaşlar selam. Başlıkta belirttiğim ve ayrıyeten:
MCHOSE GX87 Lite
VGN V87 Pro
MCHOSE Ace 60 Pro
MCHOSE X75
Wraith W75.
Bu 5 klavye forumda çok tavsiye ediliyor. 3-4 k bütçem var. Sizce hangisini ve neden almalıyım?
https://www.gaming.gen.tr/urun/6134...t-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/. Bu modeli aldım. Çok kaliteli bir klavye. Malzeme kalitesi ve yazış hissiyatı muazzam. Tek sıkıntı bence aydınlatma oranı. Belki ayarlanabiliyordur bilmiyorum. Ama ömürlük klavye hissiyatı veriyor.Hocam ne yaptınız