İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Rahatlığı hafifliği barracuda x ve nova 5'e göre ne kadar farklı? Diğer ekipmanlar razer olduğu için barracuda x düşünüyordum bu kulaklık kafamı karıştırdı.
Rahatlık konusunda kullandığım en rahat kulaklıklardan. Bu fiyatta satılırken rakibi yok çok solid ürün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam pembe alınır mı? sizce
Evde kullancaksın zaten kim görcek evde :D Ben kendi tercihimle pembe mor mouse falan kullanıyorum :D

İyi ki dün almışım, yoksa kaçırırdık valla. Hafta sonu diye daha fatura bile kesmemişler galiba. Umarım bir sorun çıkmaz.

Rahatlık konusunda kullandığım en rahat kulaklıklardan. Bu fiyatta satılırken rakibi yok çok solid ürün.

Evde kullancaksın zaten kim görcek evde :D Ben kendi tercihimle pembe mor mouse falan kullanıyorum :D
dışardada müzik için kullanırım diyodum :C ÜZerine Tam ölçüleri alıp siyeh kaplama mı yapsam yapışkan kağıtlarla reklamcıda

dışardada müzik için kullanırım diyodum :C ÜZerine Tam ölçüleri alıp siyeh kaplama mı yapsam yapışkan kağıtlarla reklamcıda
Yani renkler artık unisex geliyor bana ya ben takarım yine de size kalmış..

Aga be beyazida bitirmişsiniz nabicam şimdi iyzicoya para gönderdim dün , yarin geçecekti hesaba para o sekilde alacaktım stok bitti işe bak ya
İyzicoya para göndermenize gerek yoktu ki, kartınızı iyzicoya ekleyip gaminggenden satın alabilirdiniz:/

hocam elindekini satarmısınız?

Yani renkler artık unisex geliyor bana ya ben takarım yine de size kalmış..

İyzicoya para göndermenize gerek yoktu ki, kartınızı iyzicoya ekleyip gaminggenden satın alabilirdiniz:/
.

merrhaba beyler bu idefixte kendi sitesinde olan 2 yıl garanti varmı? öünkü kendi sitesinde 2 yıl garanti gösteriyor ama idefixte bir şey yazmıyorbeyler
merhaba beyler bu idefixte kendi sitesinde olan 2 yıl garanti varmı? öünkü kendi sitesinde 2 yıl garanti gösteriyor ama idefixte bir şey yazmıyor

hayırlı olsun reis güle güle kullan

fikri olan kimse yokmu

aga yeminle senin inceleme yüzünden stoklar bitti. alacaktım senin sayende ama senin yüzünden alamadım.öveyimmi söveyimmi?
İnsanlar bilmediği ürünlere ön yargılı oluyor maalesef fırsatım varken forumdakilere faydam olsun istedim. Keza 2gündür inceleme duruyor zaten alan aldı...

İnsanlar bilmediği ürünlere ön yargılı oluyor maalesef fırsatım varken forumdakilere faydam olsun istedim. Keza 2gündür inceleme duruyor zaten alan aldı...
ben kaldım kardeş,ben kaldım.neyse canın sağ olsun sen mükemmel incelemeni yaparak görevini yaptın

ben kaldım kardeş,ben kaldım.neyse canın sağ olsun sen mükemmel incelemeni yaparak görevini yaptın
Talep görürse yeni stok eklenir, gaming gen mailime cevap verince iletirim cevap bekliyorum :D

Talep görürse yeni stok eklenir, gaming gen mailime cevap verince iletirim cevap bekliyorum :D
Nasıl olsa pzt kargoya verilecek diye almamıştım stoklar bitmiş mecbur pembe çektik :(

Nasıl olsa pzt kargoya verilecek diye almamıştım stoklar bitmiş mecbur pembe çektik :(
Yeni stok gelirse min 3.2K gelir bence V9 Pro 3.2K iken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri