İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

adamsın

İnceleme için teşekkürler hocam, bu mchose ürünlerinin hepsi çok fiyat performans duruyor ama reklam/inceleme eksiğinden ötürü insanlar pek yaklaşmıyor.

@BixiBlake kulaklık arıyordun
Rica ederim, ben de bu ara kartın limiti yıktım denemediklerimi denemek için :D Gerçekten butik ürünlerin arasındaki rekabet de artmaya başladı, zaten son zamanlarda ss-logi-razera yönelmek yerine bunlara yöneliyorduk ama mchoose çığır açmaya başladı....

Mchosede beğenmediğim şey uygulaması oldu benim hocam. sizin konu hakkında görüşleriniz neler. bence biraz daha kompakt ve rahat kullanımı olmalıydı diye düşünüyorum. çok fazla ayar var ve uğraşması biraz uzun sürüyo. üstüne uygulama internetsiz çalışmıyor ondan bazı problem yaşamıştım 1-2 kere.

Mchosede beğenmediğim şey uygulaması oldu benim hocam. sizin konu hakkında görüşleriniz neler. bence biraz daha kompakt ve rahat kullanımı olmalıydı diye düşünüyorum. çok fazla ayar var ve uğraşması biraz uzun sürüyo. üstüne uygulama internetsiz çalışmıyor ondan bazı problem yaşamıştım 1-2 kere.
Ben uygulamayı çok beğendim aslında baya basit ve kullanışlı geldi. Tabi logitech-razer gibi firmalarla karşılaştırılamaz ama butik firmalar ile kıyasladığımda çok iyi.

mağazaya gittim az önce v9 pro açıkta vardı denedim çok sarmadı x9 beyaz renk aldım bende 😅 akşam denicem

mağazaya gittim az önce v9 pro açıkta vardı denedim çok sarmadı x9 beyaz renk aldım bende 😅 akşam denicem
Akşam sizde bir yorum yaparsınız hocam buraya bende almayı düşünüyorum

V2x den geçilir mi?

Bence çok net geçilir , v2xin malzeme kalitesi çok kötü ve kablolu. nova5x yerine bile tercih edilebilir diye belirtmiştim incelemede.
Elimdekini satsam alışveriş puanı ile ortalama 1k gibi fiyata gelmiş olacak bu kulaklık

hocam uzun süre idare eder mi acaba? parasını vemişken uzun süre gitsin istiyorum 3-4 yıl gibi,sizce gideri varmı?

Elimdekini satsam alışveriş puanı ile ortalama 1k gibi fiyata gelmiş olacak bu kulaklık
Ben dahil 3kişi aldık çevremde şuan. 1kişi void elite wirelessdan geçti, 1kişi arctics nova5x'ten hepsi çok memnun. Mikrofonu aşırı beğendiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam uzun süre idare eder mi acaba? parasını vemişken uzun süre gitsin istiyorum 3-4 yıl gibi,sizce gideri varmı?
Bence var hocam kulaklık kolay kolay arıza veren bir ürün değil genelde iskelet kırılıyor padler soyuluyor vs. Malzeme kalitesi güzel duruyor dikkatli kullanılırsa çok uzun süre götürür. Kesinlikle fiyatının ürünü değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,346
Üyeler
184,147
Son üye
ugurenes
Geri