Vaga
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
kalsa sorun olur mu ?çöpe atabilirsin o nemlenmesin diye koyuluyor öyle bir şeydi yani gereksiz
kalsa sorun olur mu ?çöpe atabilirsin o nemlenmesin diye koyuluyor öyle bir şeydi yani gereksiz
yok koy kutuya kalsınkalsa sorun olur mu ?
bak bu yorum önemli bence ben cloud 3 ü 2 kez 3k dan kacırdım cünküBenimkide geldi. Cloud 3 ten geçdiğimde değdi bence hem rahatlık hem müzik konusunda baya fark etti
Clouddan iyi olmayan 2 kulaklık falan vardır. Zamanında ürün yok diye esporcular tercih ediyordu çok basit ve leş gibi malzeme kalitesi olan bi ürün.bak bu yorum önemli bence ben cloud 3 ü 2 kez 3k dan kacırdım cünkü
kulaklıgın yazılımını bu siteden indiriyosun demi yarın gelınce ayar cekeyım hemenClouddan iyi olmayan 2 kulaklık falan vardır. Zamanında ürün yok diye esporcular tercih ediyordu çok basit ve leş gibi malzeme kalitesi olan bi ürün.
Rica ederim, hayırlı olsunnBenimki de geldi gerçekten mükemmel, hem çok rahat asla ağrı yapmıyor veya sıkmıyor hem de gerek ses gerek mikrofon kalitesi çok iyi bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık olabilir daha eq ayarı bile yapmadım on numara
@freygasm konu için tekrar teşekkürler