İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

yapıyorum hemen :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oldu :hoba:

Benimkide geldi. Cloud 3 ten geçdiğimde değdi bence hem rahatlık hem müzik konusunda baya fark etti
bak bu yorum önemli bence ben cloud 3 ü 2 kez 3k dan kacırdım cünkü

bak bu yorum önemli bence ben cloud 3 ü 2 kez 3k dan kacırdım cünkü
Clouddan iyi olmayan 2 kulaklık falan vardır. Zamanında ürün yok diye esporcular tercih ediyordu çok basit ve leş gibi malzeme kalitesi olan bi ürün.

Clouddan iyi olmayan 2 kulaklık falan vardır. Zamanında ürün yok diye esporcular tercih ediyordu çok basit ve leş gibi malzeme kalitesi olan bi ürün.
kulaklıgın yazılımını bu siteden indiriyosun demi yarın gelınce ayar cekeyım hemen

valla çin ekibine tam uydu bence :D kulaklığada bayıldım gerçekten aşırı rahat ve beni kablo derdinden kurtardı @freygasm reis bizi haberdar ettiğin için çok teşekkürler

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-11-12 saat 15.50.41_5eafbaa9.webp
    WhatsApp Görsel 2025-11-12 saat 15.50.41_5eafbaa9.webp
    1.1 MB · Hit: 64
valla çin ekibine tam uydu bence :D kulaklığada bayıldım gerçekten aşırı rahat ve beni kablo derdinden kurtardı @freygasm reis bizi haberdar ettiğin için çok teşekkürler
Rica ederim hocam güle güle kullanın. Sevindim memnun kalmanıza :D

beyler mikrofon kısmı nasıl çıkıyor direkt çekmek mi lazım
öyleymiş .d

Benimki de geldi gerçekten mükemmel, hem çok rahat asla ağrı yapmıyor veya sıkmıyor hem de gerek ses gerek mikrofon kalitesi çok iyi bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık olabilir daha eq ayarı bile yapmadım on numara
@freygasm konu için tekrar teşekkürler

Benimki de geldi gerçekten mükemmel, hem çok rahat asla ağrı yapmıyor veya sıkmıyor hem de gerek ses gerek mikrofon kalitesi çok iyi bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık olabilir daha eq ayarı bile yapmadım on numara
@freygasm konu için tekrar teşekkürler
Rica ederim, hayırlı olsunn

Geri