anakarttan geliyo olabilirBeyler MD2 kurdum oynuyorrum da ama normal nette gezerken falan bile böyle sanki işlemciden ince bir ses geliyor duyuluyorda bir şey açıyorum açılıyor ses geliyor neden kaynaklı herkeste var mı bu ses
Ekrankartında coil whine var büyük ihtimalle sıkıntı yaratmaz herkes bu sorunu yaşamaz istenilirse ekran kartı garantiye gönderilir ama sisteme herhangi bir zararı yokturBeyler MD2 kurdum oynuyorrum da ama normal nette gezerken falan bile böyle sanki işlemciden ince bir ses geliyor duyuluyorda bir şey açıyorum açılıyor ses geliyor neden kaynaklı herkeste var mı bu ses
konuyla alakasız da xrades 90x40 siyah mousepad aldım razer deathadder v2 ile kullanıcam kaliteli mi yani iyi kayıyo muEkrankartında coil whine var büyük ihtimalle sıkıntı yaratmaz herkes bu sorunu yaşamaz istenilirse ekran kartı garantiye gönderilir ama sisteme herhangi bir zararı yoktur
Post automatically merged:
Sistem ile veya aldığın yer ile herhangi bir alakası yok
gayet iyi bende viper mini ile kullanıyorumkonuyla alakasız da xrades 90x40 siyah mousepad aldım razer deathadder v2 ile kullanıcam kaliteli mi yani iyi kayıyo mu