Neler Yeni

MD3 Sistem Tahminleri

Agares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tegtevege
Burada muhaliflik yok sözün özü de yok gerçekçilikten uzak istekler sadece insanların hayallerini yıkar kuzum. 15K TL tutan sistemi 8K'ya istemek gençleri düşünmek değildir. Ve TR'de ucuz hazır sistem konseptini yapıp başlatan kişi benim alakalarla uğraşma, o kurduğun alakayı da ben sundum TR'ye.
Dostum bu konularda bana akıl vermeyin 9999TL'ye RTX 3060 Ti sistem yapan kişi de benim, komik duruma düşüyorsunuz. Ekran kartları da en çok dolardan değil talepten etkileniyor yani Dolar 13 TL iken bir ekran kartının fiyatı bugün Dolar 11 iken daha yüksek olabiliyor. Bu detayları analiz edemiyorsanız akıl vermeyin veya zaman makinesi ile geçmişe gidip sistemleri alın.
Birader boş boş gerilme çocuklar tahminde bulunuyo işte insan gibi konuş yok zaman makinesini bul sistemini al falan hepsi senin takipcin

aalidem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Demirelli
2060 lı olursa almaya yeltenirim. 1660 lı sistem zaten var

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
adamın işine karışmayın çok bilen gitsin kendisi çıkarsın abdullah bu piyasadaki f/p çıkarandır aksini kimse iddaa edemez
Kimsenin işine karıştığım yok ben sadece düşüncelerimi döktüm Abdullah abi sen böyle sistem çıkardın çok kötü falan filan demedim yargılamadım da sadece 13k 1660s satılıyor sadece demesinine yanıt olarak cevap verdim sebebi belli mining önüne geçilmesi için hazır sistemler içine koyulup daha ucuza satılıyor

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Sırf 1660S kartın satış fiyatı 13K TL bu nasıl bir düşünce :)
vok friday sistemde 3060 ti ve 5600x verildi 13k ya. kart ayrı olarak sistemden daha pahalı ama zaten hazır sistemlerin özellikleri bu değil mi? siz daha iyi bilirsiniz tabii ben sadece düşüncemi vok sisteme göre belirttim

adamın işine karışmayın çok bilen gitsin kendisi çıkarsın abdullah bu piyasadaki f/p çıkarandır aksini kimse iddaa edemez
Düşünce belirtmekte mi suç? Peki, boyun ey o zaman. Fikirler birleşir yeni fikirler oluşur. Geri kafalı olmak zor bu hayatta. Başarılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Mert
Düşünce belirtmekte mi suç? Peki, boyun ey o zaman. Fikirler birleşir yeni fikirler oluşur. Geri kafalı olmak zor bu hayatta. Başarılar.
adam her şeyi ayarlamış videoyu çekmiş, saatini bekliyor. senin bu saatten sonra düşüncenin ne önemi var bu saatten sonra. fikrin boş yazı olarak burada kalır kusura bakma

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Celal şahin
Tahminlerinizi alalım. Fiyat ne olur? Ekran kartı ne olur? Monitör belli zaten. Philips 242e1gaj modeli.
Ben 1660 super olacağını düşünüyorum.
1660 super
b450m-k anakart
r5 3600
2x8gb 3000 mhz ram
500 gb m2 ssd
550 watt 80+ güç kaynağı
144 hz 1ms monitör

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
adam her şeyi ayarlamış videoyu çekmiş, saatini bekliyor. senin bu saatten sonra düşüncenin ne önemi var bu saatten sonra. fikrin boş yazı olarak burada kalır kusura bakma
Fikrini tabi belirticek bu nasıl bir düşünce diktatör yönetimi var sanki forumda 🤠

Sadece bu sistemden kasıt fikir sunmuyorum burada. Düşünce özneldir. Hiç bir zaman boş olmaz, kişiye boş olur.
Yazım ve imla kurallarını düzgün kullanmanı da öneririm ayrıca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,283
Üyeler
167,459
Son üye
bilgilibiri
Top Bottom