Neler Yeni

MD3 Sistem Tahminleri

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Türkçe gibi güzel bir dili hak ettiği gibi kullanmasını önermek suç olduysa tartışmayı keserim.
Boyun ey derken fırsatçılardan bahsettim. Adam aylar boyunca çalışıyor. Düzgün bir sistem bile alamıyor. Nasıl iş bu?
Bu tarz bir mesaj yazmanız hoş değil "bence".
Sizi severek takip eden biriyim. Sistemleriniz her zaman f/p olmuştur. Yakınlarıma da tavsiye ederim sizi. Emin olun epey abone kazandırdım. Bu işi Türkiye'de iyi yapan sayılı kişilerden birisiniz. Fakat bu tarz bir tavır takınmanız beni şaşırttı. Neyse, sorun o değil. Burada tartışıyoruz. Bu konu zaten bunun için var. Fakat dalga geçer gibi davranarak değil. Düzgün bir şekilde.
Fırıldak insanları hiç sevmem, sen adamın imla hatasını görüp adamı oradan vurup yazım ve imla kurallarına uyalım diye adamı aşağılıyorsun ama senin daha yazım ve imla kurallarından haberin yok "boyun eğ" yerine "boyun ey" yazıyorsun insanları yazım ve imla kurallarından vuran kişilerden en iyi yazım ve imla uyumunu beklerim. Abonelerini de al git yazım ve imla kurallarını öğrenmen için sana 2 hafta veriyorum. Teşekkürler

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Tamam "dostum" bende zaten o konuya katılmadığımi söyledim ben bilgisayarcılara gittiğimde bana 7600₺ e felan 1650 gösteriyorlar. Daha ortada bir şey yokken eleştiri yapmayalım sistem çıksın sonra konu açalım güzel güzel tartışalım. Ben şahsen Abdullah abinin ironiyle karışık piyasa fiyatlarını eleştirdiğini düşünüyorum sende eğer dediğin gibi yıllardır takip ediyorsan bunu anlaman gerekiyordu.
Bu konu çok gereksiz uzadı dediğim gibi sistemine laf atmadım ve çıkmadan yorum yapmam konu farklıydı farklı yerlere kaydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Fırıldak insanları hiç sevmem, sen adamın imla hatasını görüp adamı oradan vurup yazım ve imla kurallarına uyalım diye adamı aşağılıyorsun ama senin daha yazım ve imla kurallarından haberin yok "boyun eğ" yerine "boyun ey" yazıyorsun insanları yazım ve imla kurallarından vuran kişilerden en iyi yazım ve imla uyumunu beklerim. Abonelerini de al git yazım ve imla kurallarını öğrenmen için sana 2 hafta veriyorum. Teşekkürler
Lisede Facebook da kızlarla tartışırken söylecek söz bulamayınca "da ayrı bir kere" diyorlardı bunlar da öyle bir şey yapmaya çalışıyorlar sanırım 😂. Vuracak yer bulamayınca böyle oluyor reis . Asıl konuya dönelim bence gereksiz uzadı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,457
İsim
Diyarhan
Hocam şuan piyasa da öyle bir sistem var mı gerçekten apu lar bile 5-7k arası
Sistem yok zaten 7000tl ye rx6600 alıcaksan. Yanına da ekran kartsız kasa alacaksın 5600x li 6000 10400f li 4000tl

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sistem yok zaten 7000tl ye rx6600 alıcaksan. Yanına da ekran kartsız kasa alacaksın 5600x li 6000 10400f li 4000tl
Hiç bir avantajı yok 5600X değil de daha ucuz olan 11400F ile sistemi kursan bile min. 12.000 TL tutuyor ve kartında Amazon Japonya falan filan...

beyt101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Beytullah Karaarslan
Abdullah abi sistem saat kaçta gelicek ?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,253
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
1- Hakaret nerede?
2- Hangi forum üyeleri ile dalga geçmişim?
3- Bu zamana kadar hangi sistemim piyasanın en iyisi olmadı?
4- Sana açıklama yapmak zorunda mıyım?
5- 6-7 yıldır TR'de insanlara en iyi sistemleri sunuyorum
6- Sistemi gördün mü de neyin muhabbetini yapıyorsun.

Bu piyasada indirimli hazır sistem işini başlatan kişi benim ve ben bu işi 7 yıldır yapıyorum takip ettiğin insanları tanıyamıyorsan yorum yazıp boş boş konuşma, sistem hakkında ipucu alamadın diye hakkımda atıp tutmana izin verecek değilim beğenmiyorsan kapı orada çıkıp gidersin.
Abi evet işinin en iyisi olduğunu biliyoruz da bugün seni biraz sinirli gördüm bir sıkıntı mı var abi dertleşelim hep beraber

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Dolar kuru yüksekken bile 13kya rtx 3060 ti çıktı, ve bugün 14k gibi fiyatla rtx 3060 çıktı 1660s koyup 12k yapmazsın inş Abdullah bey
Saçmaladın bence adam daha ne yapsın ekran kartı fiyatına birsürü hazır sistem çıkardı böyle bir zamanda kim kime böyle bisey yapsın bu adam sayesinde binlerce insan çok uygun fiyatlara neler neler aldılar hergün durmadan instagramda indirimli ürünler paylaşıyor elinden gelenin en iyisini yapıyor sen geliyon birsey bilmeden boş konusuyosun yaptığınız ayıp cidden

Top Bottom