Neler Yeni

MD3 Sistem Tahminleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
1- Hakaret nerede?
2- Hangi forum üyeleri ile dalga geçmişim?
3- Bu zamana kadar hangi sistemim piyasanın en iyisi olmadı?
4- Sana açıklama yapmak zorunda mıyım?
5- 6-7 yıldır TR'de insanlara en iyi sistemleri sunuyorum
6- Sistemi gördün mü de neyin muhabbetini yapıyorsun.

Bu piyasada indirimli hazır sistem işini başlatan kişi benim ve ben bu işi 7 yıldır yapıyorum takip ettiğin insanları tanıyamıyorsan yorum yazıp boş boş konuşma, sistem hakkında ipucu alamadın diye hakkımda atıp tutmana izin verecek değilim beğenmiyorsan kapı orada çıkıp gidersin.
İşin üzücü tarafı da şu büyük ihtimalle bu arkadaş da o sistemi satın alacak bu kadar emeğe saygınız olsun bari yediğiniz kabı pislemeyin .

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
arkadaşlar savaşmayalim , sistem alalim , sakin olun 😅😅😅

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
İşin üzücü tarafı da şu büyük ihtimalle bu arkadaş da o sistemi satın alacak bu kadar emeğe saygınız olsun bari yediğiniz kabı pislemeyin .
1.si sistemi satın almayacağım 2.si hayırdır ya yediğiniz kabı pislemeyin bedava mı alıyor insanlar ne bu ego
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.si sistemi satın almayacağım 2.si hayırdır ya yediğiniz kabı pislemeyin bedava mı alıyor insanlar ne bu ego
Konuşmaları iyice okumanı tavsiye ediyorum

Türkçe gibi güzel bir dili hak ettiği gibi kullanmasını önermek suç olduysa tartışmayı keserim.
Boyun ey derken fırsatçılardan bahsettim. Adam aylar boyunca çalışıyor. Düzgün bir sistem bile alamıyor. Nasıl iş bu?
Bu tarz bir mesaj yazmanız hoş değil "bence".
Sizi severek takip eden biriyim. Sistemleriniz her zaman f/p olmuştur. Yakınlarıma da tavsiye ederim sizi. Emin olun epey abone kazandırdım. Bu işi Türkiye'de iyi yapan sayılı kişilerden birisiniz. Fakat bu tarz bir tavır takınmanız beni şaşırttı. Neyse, sorun o değil. Burada tartışıyoruz. Bu konu zaten bunun için var. Fakat dalga geçer gibi davranarak değil. Düzgün bir şekilde.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Konu da bu zaten bedava almayacaksin ya da almayacaksin ürün çıkacak fiyatına bakacaksın beğenmiyorsan beğenmedim diyeceksin ve almayacaksin. Daha çıkmadan almayacağın halde niye karalama yapıyorsun. 😂

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Konu da bu zaten bedava almayacaksin ya da almayacaksin ürün çıkacak fiyatına bakacaksın beğenmiyorsan beğenmedim diyeceksin ve almayacaksin. Daha çıkmadan almayacağın halde niye karalama yapıyorsun. 😂
Dostum adamın 1660s 13k demesine yanıt verdim sistemine değil piyasada olduğunu söyleyip o kartların o fiyatta olma sebebini biliyordur herhalde hazır sistem içerisinde ucuza geliyor kart

KUYUCU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Kuyucu
Tabi ay başı milletimiz vok sistemi görünce burda çıkacak olan sistemin fiyatını daha düşük bekliyor. Ve onun gibi üst düzey bekliyor. Tabi sadece çıkan sistemleri görüyoruz alan olmuş mu bilmiyorum dünde gamegaraj pch 3060 lı sistemi 13.300₺ e çıkarttı ama ben gerçek alan birini göremedim 😁 belkide reklamı yaptılar geçtiler fake attılar bilmiyoruz. Ben Abdullahın kasım indiriminde baya bişey aldım 3-5 krşla satıp kâr ettiğimde oldu. @Abdullah Hacıgül şuan sistemim yok alabilirsem alıp kullanacağım. her şey ayarlanmış bitmiştir şu an bu olsun şu olsun tartışmasına bile gerek yok. Bekle işine gelirse al gelmezse alma polemiğe gerek yok. Kimse mecbur şart koşmuyor. Hacıgül gibi yapabilen varsa buyursun yapsın, yapamıyorsa takdir etsin 😇

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
Abiler bi sakin olur musunuz? Ne oluyor sistem hakkinda bilgi almaya mi geldik sizin tartismalarinizi okumaya mi? Simdi herkes silahini sakince yere biraksin ve gulumsesin 😎😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Dostum adamın 1660s 13k demesine yanıt verdim sistemine değil piyasada olduğunu söyleyip o kartların o fiyatta olma sebebini biliyordur herhalde hazır sistem içerisinde ucuza geliyor kart
Tamam "dostum" bende zaten o konuya katılmadığımi söyledim ben bilgisayarcılara gittiğimde bana 7600₺ e felan 1650 gösteriyorlar. Daha ortada bir şey yokken eleştiri yapmayalım sistem çıksın sonra konu açalım güzel güzel tartışalım. Ben şahsen Abdullah abinin ironiyle karışık piyasa fiyatlarını eleştirdiğini düşünüyorum sende eğer dediğin gibi yıllardır takip ediyorsan bunu anlaman gerekiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,289
Üyeler
160,062
Son üye
jackieboyy
Top Bottom