Neler Yeni

MD3 Sistem Tahminleri

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

yasin75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasin selçuk
@Abdullah Hacıgül kusura bakma çok etiketliyen olmuş. Saat hakkında bilgi verecek misin? Bunu sormak istedim çünkü işteyim ve gerçekten sistem ihtiyacım var.

• Beğen
Reaksiyonlar: mfc.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hayır senin söylediğine karşı söylemiştim ben.
Bende dedim ki sadece tekil satılınca ekran kartları pahalı oluyor sebebi mining önüne geçilmesi için bende o yüzden fahiş fiyatta satılıyor dedim kartlar rica ediyorum artık etiket atmayın en bilgili insanlar sizsiniz özür dilerim abilerim

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Sistemi satın almayacağımı ve ihtiyaç sahiplerine en uygun fiyatta gitmesini istediğimi belirttim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi satın almayacağımı ve ihtiyaç sahiplerine en uygun fiyatta gitmesini istediğimi belirttim
İhtiyacım yok sisteme ilerde kur sabit kalırsa rtx 3060 lı bir sistem almayı düşünüyorum çünkü

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Dostum bu konularda bana akıl vermeyin 9999TL'ye RTX 3060 Ti sistem yapan kişi de benim, komik duruma düşüyorsunuz. Ekran kartları da en çok dolardan değil talepten etkileniyor yani Dolar 13 TL iken bir ekran kartının fiyatı bugün Dolar 11 iken daha yüksek olabiliyor. Bu detayları analiz edemiyorsanız akıl vermeyin veya zaman makinesi ile geçmişe gidip sistemleri alın.
adamın yazdığı yanlış bir şey yok. burda yanlış üslup sizde maalesef. kalp kırmaya gerek var mı? insanların ve ekonominin durumu belli. böyle konuşulmaz. dediğin doğru da olsa böyle olmaz.

KUYUCU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Kuyucu
Bende dahil hepimiz sistemi bekliyoruz 1-2 lira ucuz olsun fp olsun hesabıyla. Buranın Agası da zaten satılmayacak yüksek fiyatlı bir şey çıkartıp da kendisini ve sizleri rezil etmez. Hakkını verir yüz güldürür dua alır emin olabilirsiniz. Neşen eksik olmasın @Abdullah Hacıgül 🔥

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,111
İsim
Cicikuş
GTX 1650-R5 1600AF yada R3 3100 B450 2x8 3200 ram 500w fsp hydro psu 250gb m2 corsair spec delta kasa bide monitör işte

Top Bottom