Neler Yeni

MD3 Sistem Tahminleri

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Hiç bir avantajı yok 5600X değil de daha ucuz olan 11400F ile sistemi kursan bile min. 12.000 TL tutuyor ve kartında Amazon Japonya falan filan...
Başka çare yok burada satıcılar sistem parasına kart satıyor. 10400f li kasa çok daha mantıklı hale geliyor kendim 4000 e satıyorum satmaktan vazgeçip 7000 e 6600xt düşürmeye çalışırım en son çare. Bugün senin sistemi bekliyorum tatmin etmezse 6600 alırım. Fiyat olarak tatmin ederse artık Gpu neyse onu kasama takar monitörü alır kalan parçaları 3000 e satarım.

Mert

80+ Silver
Konudaki tartışmaları takip ediyorum, sistemi görmeden büyük konuşmamak lazım. Sistem gelsin, sonrasında tartışalım.

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Arkadaşlar bugün çıkacak sistem genel olarak piyasadaki oyunları oynatacak düzeyde olur mu? Rekabetçi değil de daha çok singleplayer oyunlar oynayan birisiyim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Ayrıca Abdullah abi senden o enerjiyi nedense alamadım normalde sistemleri halay eşliğinde tanıtır bahsederdin bu sefer sanki firma kısıtlı imkan sunmuş elinden en iyisi gelememişte onun siniri var o yüzden eleştirenlere biraz yükseldin gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üfff boş konuşuyorum akşam çıkarsa isteyen alır isteyen almaz aaamaaaaaannn sanki pc kullanmasam ölürüm. En kötü 1 ay daha beklerim.

tigerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
samed kaplan

Sistem Tahmini​

i5 - 11400f
Asus prime h510m-k
8x2 3200 ram
Gtx 1650 Super veya 1660
Corsair spec-delta 550w kasa
+Monitör

Önceki günlerde çıkan sistemler ve dönen muhabbetler üzerine fiyatın 8.999 veya 9.999 olacağını düşünüyorum.

akifyldrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif Yıldırım
Ayrıca Abdullah abi senden o enerjiyi nedense alamadım normalde sistemleri halay eşliğinde tanıtır bahsederdin bu sefer sanki firma kısıtlı imkan sunmuş elinden en iyisi gelememişte onun siniri var o yüzden eleştirenlere biraz yükseldin gibi.

Üfff boş konuşuyorum akşam çıkarsa alır isteyen almaz aaamaaaaaannn sanki pc kullanmasam ölürüm. En kötü 1 ay daha bekler1 ay bekleyim ne

Üfff boş konuşuyorum akşam çıkarsa isteyen alır isteyen almaz aaamaaaaaannn sanki pc kullanmasam ölürüm. En kötü 1 ay daha beklerim.
1 ay bekleyip ne alcaz reis,dolar yine fırlıycak gibi,inşallah sabit kalır swap antlaşması kuru kısa süreliğine de olsa sabit tutar.

KUYUCU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Hasan Kuyucu
Bencede en uygun seçilecek işlemci 10400 veya 11400

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
1 ay bekleyip ne alcaz reis,dolar yine fırlıycak gibi,inşallah sabit kalır swap antlaşması kuru kısa süreliğine de olsa sabit tutar.
Ben beklerim iyi ihtimal dolar 10 TL den sekerse o sırada dolar alır ilk indirimde 3060 çekerim galakuro dan. Piyasa iyice saçmalamaya başladı. Maliyetler arttı ama dolar da düştü firmalar da imkan sunmuyor. Bugün dolar daha düşük diyoruz ama firmalar doları 15 den sayıyormuş gibi sistem çıkarıyor.

akifyldrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif Yıldırım
Abdullah Abi'nin konuşmalarından anladığım kadarıyla 9k dan aşşağı olmıycak

Top Bottom