Neler Yeni

Md4 sistem ssd değiştirmeli miyim

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Merhabalar bildiğiniz üzere md4 sistem çıktı ve ihtiyacım olduğu için aldım md4 sistemde 512 gb ssd vardı bunu değiştirmeyi söylemeyi unuttum sizce bu ssd satıp yerine 1 tb mı alayım yoksa ilaveten sata ssd mi alayım
Değişmeye gerek yok onun yerine ek olarak sata al. Ben olsam ssd'den önce psu değişirdim güvenilir değil açıkçası. Şimdi psu'dan yana bir sorun çıksa tüm sistem yok olabilir

Mesaj otomatik birleştirildi:

Aptullah abinin sistem bu sefer iyi olmamış.
Bu fiyata monitör ile daha iyisini bulursan bravo sana. Sıfır olmak şartı ile tabii. Karşımıza everest psu ile çıkma

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Berke
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Değişmeye gerek yok onun yerine ek olarak sata al. Ben olsam ssd'den önce psu değişirdim güvenilir değil açıkçası. Şimdi psu'dan yana bir sorun çıksa tüm sistem yok olabilir

Bu fiyata monitör ile daha iyisini bulursan bravo sana. Sıfır olmak şartı ile tabii. Karşımıza everest psu ile çıkma
Ben o fiyata Phoenix ekran kartına ve TN Panel montiöre para vermem ya. Aptullah abi bu sefer yapamamış. Ben MD5 bekleyecem.

Aptullah abi de Everest psu koymuş? Videosunu izlemedin herhalde. Everest Rampage yersen 80+ PSU var. Akım korumasız priz ile kullanınca sistem C4'e dönüşüyo.

Top Bottom