ŞahinBaşaran
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynanılıyor Yüksek Fps'dePUBG oynaniyor demi kac fps te
Oynanılıyor Yüksek Fps'dePUBG oynaniyor demi kac fps te
Güzel inceleme tabletin typ c olması çok iyiBugün General Mobile Markasının Eba İçin Özel Üretilmiş E Tab 20 Tabletini İnceliyeceğim Arkadaşım Yiğitcana Çok Teşekkür Ederim Bana İnceleme İçin Verdiği İçin Tableti Tablet Benim Değil Ve Benim İhtiyacım Yok Ama Arkadaşımın Gerçekten İhtiyacı Vardı
Tasarım
Tasarımı Bence Gayet Güzel Arka Kısmı Metalden Yapılmış Buda Gayet Güzel Bir Şey Kutu İçeriğinden Kılıf Çıkmasıda Gayet Güzel
Alıntıyı görüntüle
Ekran
10.1 İnç Boyutuna Sahip 1920x1200p Gayet İyi Youtubedeki 1080p Videoları Donmadan Kasmadan Akıcı Oynatıyor Dizi Film İzlerken Keyif Veren Bir Ekranının Olduğunu Söylemek İstiyorum İps Bir Paneli Bulunmaktadır
Alıntıyı görüntüle
Hafiza Ram İşlemci
Tablet'de 64GB Hafıza 4GB Ram Bulunmaktadır Gayet İyi Olduğunu Söylemek İstiyorum İşlemci Olarakda UNISOC T610 Kullanılmış İşlemci Gayet Güzel PUBG Mobile'yi Hd Ve Yüksek Ayarlarda Kasmadan Donmadan Oynatıyor Android 10 İşletim Sistemi İle Geliyor
Alıntıyı görüntüle
Kamera
Ön Kamera Ve Arka Kamerası Bulunmaktadır Arka Kamera 8MP 720P
Ön Kamera İse 5MP 720P Dersler Ve Gün Işığında Video Ve Fotoğraflar İçin Gayet İyi
Arka Kamera
Alıntıyı görüntüle
Ön Kamera
Alıntıyı görüntüle
Batarya
Bataryası 7000Mah Gayet İyi Olduğunu Söylemek İstiyorum 1 Günü Rahatlıkla Çıkartıyor Bu Batarya
Alıntıyı görüntüle
Giriş Çıkışlar
Type C İle Şarj Oluyor Gayet İyi Olduğunu Söylemek İstiyorum
3,5mm Jack Girişi Bulunuyor Kulaklık Bağlamak İçin Gayet İyi
Sd Kart Girişide Bulunmaktadır
Alıntıyı görüntüle
Tablet Gerçekten Beni Çok Şaşırttı Kalitesi Gayet İyi Kalitesiz Sadece Eba Açan Bir Tablet Bekliyordum Ama Tablet Gerçekten Beni Şaşırttı Meb'i Tebrik Ediyorum Gayet Kaliteli Bir Tablet Vermiş Öğrencilere Tabletler Farklı Gelebiliyor Her Öğrenciye E Tab 20 Gelmiyor.
Ürünün Video'lu Ve Sesli Bir Anlatımını İzlemek Dinlemek İsterseniz Videomu İzliyebilirsiniz.
Aynen TeşekkürlerGüzel inceleme tabletin typ c olması çok iyi
Okumadım yazıyorumRival 3 alacak paran var ama gidiyorsun devletten eğitim için tablet alıyorsun, bravo.
TeşekkürlerEline sağlık
İhtiyacı olana veriyorlar ama bunu öğretmenler belirliyor mesala benim ihtiyacım yok ama arkadaşımın ihtiyacı vardı ona verdiler ama bazı öğretmenler bilmiyorum ama haksızlık yapıyor bence çünkü ihtiyacı olmayan arkadaşlarımın bazılarına vermişlerİhtiyacı olana vermiyorlar mı?
Yani kanalına baktım. Baya fare incelemesi yapmışsın. Tableti alman ayıp olmuş. İhtiyacı olana verilebilirdi. Neyse yaşından dolayı bir şey diyemem.İhtiyacı olana veriyorlar ama bunu öğretmenler belirliyor mesala benim ihtiyacım yok ama arkadaşımın ihtiyacı vardı ona verdiler ama bazı öğretmenler bilmiyorum ama haksızlık yapıyor bence çünkü ihtiyacı olmayan arkadaşlarımın bazılarına vermişler
Tablet benim değilki inceleme için arkadaşımdan aldım ve bunu inceleme yazımda ve videomda belirttim yaşım ile konunun ne alakası var yaşım küçük olduğu için mi bir şey diyemezsiniz bende size okumadığınız için pek bir şey diyemiyorumYani kanalına baktım. Baya fare incelemesi yapmışsın. Tableti alman ayıp olmuş. İhtiyacı olana verilebilirdi.
Hayırlı OlsunBize Samsung tab A7 verdiler çok iyi tablet
Sağ olHayırlı Olsun