Neler Yeni

İnceleme Meb'in Verdiği Eba Tableti General Mobile E Tab 20 İnceleme

Tablet Nasıl Sizce?

• Oy kullanan toplam üye
    89

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

.RBO.

80+ Silver
Bugün General Mobile Markasının Eba İçin Özel Üretilmiş E Tab 20 Tabletini İnceliyeceğim Arkadaşım Yiğitcana Çok Teşekkür Ederim Bana İnceleme İçin Verdiği İçin Tableti Tablet Benim Değil Ve Benim İhtiyacım Yok Ama Arkadaşımın Gerçekten İhtiyacı Vardı

Tasarım

Tasarımı Bence Gayet Güzel Arka Kısmı Metalden Yapılmış Buda Gayet Güzel Bir Şey Kutu İçeriğinden Kılıf Çıkmasıda Gayet Güzel
Alıntıyı görüntüle

Ekran

10.1 İnç Boyutuna Sahip 1920x1200p Gayet İyi Youtubedeki 1080p Videoları Donmadan Kasmadan Akıcı Oynatıyor Dizi Film İzlerken Keyif Veren Bir Ekranının Olduğunu Söylemek İstiyorum İps Bir Paneli Bulunmaktadır

Alıntıyı görüntüle

Hafiza Ram İşlemci

Tablet'de 64GB Hafıza 4GB Ram Bulunmaktadır Gayet İyi Olduğunu Söylemek İstiyorum İşlemci Olarakda UNISOC T610 Kullanılmış İşlemci Gayet Güzel PUBG Mobile'yi Hd Ve Yüksek Ayarlarda Kasmadan Donmadan Oynatıyor Android 10 İşletim Sistemi İle Geliyor
Alıntıyı görüntüle

Kamera

Ön Kamera Ve Arka Kamerası Bulunmaktadır Arka Kamera 8MP 720P
Ön Kamera İse 5MP 720P Dersler Ve Gün Işığında Video Ve Fotoğraflar İçin Gayet İyi

Arka Kamera
Alıntıyı görüntüle

Ön Kamera
Alıntıyı görüntüle

Batarya

Bataryası 7000Mah Gayet İyi Olduğunu Söylemek İstiyorum 1 Günü Rahatlıkla Çıkartıyor Bu Batarya

Alıntıyı görüntüle

Giriş Çıkışlar

Type C İle Şarj Oluyor Gayet İyi Olduğunu Söylemek İstiyorum
3,5mm Jack Girişi Bulunuyor Kulaklık Bağlamak İçin Gayet İyi
Sd Kart Girişide Bulunmaktadır
Alıntıyı görüntüle

Tablet Gerçekten Beni Çok Şaşırttı Kalitesi Gayet İyi Kalitesiz Sadece Eba Açan Bir Tablet Bekliyordum Ama Tablet Gerçekten Beni Şaşırttı Meb'i Tebrik Ediyorum Gayet Kaliteli Bir Tablet Vermiş Öğrencilere Tabletler Farklı Gelebiliyor Her Öğrenciye E Tab 20 Gelmiyor.

Ürünün Video'lu Ve Sesli Bir Anlatımını İzlemek Dinlemek İsterseniz Videomu İzliyebilirsiniz.

Güzel inceleme tabletin typ c olması çok iyi

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
İhtiyacı olana vermiyorlar mı? Sana nasıl verdiler?

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
İhtiyacı olana vermiyorlar mı?
İhtiyacı olana veriyorlar ama bunu öğretmenler belirliyor mesala benim ihtiyacım yok ama arkadaşımın ihtiyacı vardı ona verdiler ama bazı öğretmenler bilmiyorum ama haksızlık yapıyor bence çünkü ihtiyacı olmayan arkadaşlarımın bazılarına vermişler

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
İhtiyacı olana veriyorlar ama bunu öğretmenler belirliyor mesala benim ihtiyacım yok ama arkadaşımın ihtiyacı vardı ona verdiler ama bazı öğretmenler bilmiyorum ama haksızlık yapıyor bence çünkü ihtiyacı olmayan arkadaşlarımın bazılarına vermişler
Yani kanalına baktım. Baya fare incelemesi yapmışsın. Tableti alman ayıp olmuş. İhtiyacı olana verilebilirdi. Neyse yaşından dolayı bir şey diyemem.

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Yani kanalına baktım. Baya fare incelemesi yapmışsın. Tableti alman ayıp olmuş. İhtiyacı olana verilebilirdi.
Tablet benim değilki inceleme için arkadaşımdan aldım ve bunu inceleme yazımda ve videomda belirttim yaşım ile konunun ne alakası var yaşım küçük olduğu için mi bir şey diyemezsiniz bende size okumadığınız için pek bir şey diyemiyorum

ŞahinBaşaran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Şahin Şahin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032