MEDDİAMARKT REZİLLİĞİ

Reaksiyon skoru
32
Mediamarktan pc topladdım ve pc kasası bana ısrarla rampage hero 650 w 80+ bronze 4 argb fanlı kasatı verdiler 2 ay oldu fanların ışık değiştirme tuşunun kabloları elektrik bandı ile tutturulmuş ve çıktı yerinden fanların vidaları yalama ve kasanın içinde çoğu yerde vuruklar ve belliki kasa 2. el gidip faturası var değiştirebilrimiyim?

Mediamarktan PC topladdım ve PC kasası bana ısrarla rampage hero 650 w 80+ bronze 4 argb fanlı kasatı verdiler 2 ay oldu fanların ışık değiştirme tuşunun kabloları elektrik bandı ile tutturulmuş ve çıktı yerinden fanların vidaları yalama ve kasanın içinde çoğu yerde vuruklar ve belliki kasa 2. el gidip faturası var değiştirebilrimiyim?
değiştirebilirsin fakat elinde kanıtlar olsun

faturanın kopyasını almayı unutma

Mediamarktan PC topladdım ve PC kasası bana ısrarla rampage hero 650 w 80+ bronze 4 argb fanlı kasatı verdiler 2 ay oldu fanların ışık değiştirme tuşunun kabloları elektrik bandı ile tutturulmuş ve çıktı yerinden fanların vidaları yalama ve kasanın içinde çoğu yerde vuruklar ve belliki kasa 2. el gidip faturası var değiştirebilrimiyim?
İade edebilirsiniz. Faturanın kopyasını mutlaka alın. İade isterken THH'ye ve CİMER'e başvuracağını söyle. Korkudan dört köşe olurlar.

Arkadaşların da belirttiği gibi faturanın en az 2 adet kopyasını çıkarmanı tavsiye ederim.
Üçkağıtçılık yapmalarını engellemiş olursun.
THH gibi kurumlara başvuracağını belirt mutlaka.
Fotoğraflamayı unutma kasa elindeyken.

Geri