Neler Yeni

Media markt cloud II 1750₺’ye alınır mı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Bence iade et kral ben alalı 1 ay oldu memnumum sendekinde bi sıkıntı var. Bem hiç bi ayar yapmadım tak çalıştır.
Reis sabah hiçbirşeyi yoktu 1 saat kullandım bıraktım akşam kulaklığa ne olduysa bilmiyorum mic gg oldu ses gg oldu iadesini verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Reis sabah hiçbirşeyi yoktu 1 saat kullandım bıraktım akşam kulaklığa ne olduysa bilmiyorum mic gg oldu ses gg oldu iadesini verdim
İyi yapmışın kral şans işi teknoloji bidaha sipariş verirsin güzel kulaklık çünkü. Bide haberin olsun valorantta ilk başta sesler sana boğuk gelicek sıkıntı varmı diye korkma oyunun sesi öyleymiş aslında alışıyorun bi süre sonra baya kişi yazmıştı bende ilk başta sorun sanmıştım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Tekrar satın al bence
Eminmisin kral alayımmı bir tane daha ilk 1 saat çok iyiydi kulaklık
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi yapmışın kral şans işi teknoloji bidaha sipariş verirsin güzel kulaklık çünkü. Bide haberin olsun valorantta ilk başta sesler sana boğuk gelicek sıkıntı varmı diye korkma oyunun sesi öyleymiş aslında alışıyorun bi süre sonra baya kişi yazmıştı bende ilk başta sorun sanmıştım
Valorant oynamıyorum kral yinede sağol ama sesi baya iyiydi taaa nerde koşan adamların seslerini duyuyordum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Eminmisin kral alayımmı bir tane daha ilk 1 saat çok iyiydi kulaklık

Valorant oynamıyorum kral yinede sağol ama sesi baya iyiydi taaa nerde koşan adamların seslerini duyuyordum :D
Kral tekrar al başka bi satıcıdan senin şansın yokmuş ilkinde diyelim güzel kulaklık

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Sendeki biraz şanssızlık olmuş veya USB çıkışın sorunlu olabilir mi?
2 Tane arka anakartta USB var
3 Tane de önde var etti sana 5 tane
Ya kulaklık bozuktu yada benim 5 tane usb portum bozuktu.
Jakla telefonda da denedim aynıydı

Kral tekrar al başka bi satıcıdan senin şansın yokmuş ilkinde diyelim güzel kulaklık
Başka satıcıdan hiç almam hocam amazon bu konuda çok iyi 1 ay boyunca iade yada değişim kabul ediyor

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Emre
2 Tane arka anakartta USB var
3 Tane de önde var etti sana 5 tane
Ya kulaklık bozuktu yada benim 5 tane usb portum bozuktu.
Jakla telefonda da denedim aynıydı
Benim Hyperx cloud 2 anakartın USB çıkışına takılı hep, kablosuda uzun olduğu için sıkıntı yaşamıyorum. Az çok kablo uzunluğunu biliyorsundur

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Benim Hyperx cloud 2 anakartın USB çıkışına takılı hep, kablosuda uzun olduğu için sıkıntı yaşamıyorum. Az çok kablo uzunluğunu biliyorsundur
Doğrudur hocam uzundu kablosu birde sence kulaklığa ne olmuş olabilir ?
Duruma göre alabilirim belki yenisini

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Emre
Doğrudur hocam uzundu kablosu birde sence kulaklığa ne olmuş olabilir ?
Duruma göre alabilirim belki yenisini
Hocam hiç senin yaşadığın bir şey yaşamadım, tahmin bile yürütemiyorum be olduğu hakkında 😄😄

Benim en yaşadığım sorun, bi ara kulaklığın sesi gitmişti bi taraf geliyordu diğer taraf az geliyordu, meğersem ses kartı ile kulaklık arasında ki jak biraz çıkmış. Aynı şekilde bi ara mikrofonum hiç çalışmıyordu ondada aynı şekilde ses kartında ki jak çok az çıktığı için olmuştu

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Hocam hiç senin yaşadığın bir şey yaşamadım, tahmin bile yürütemiyorum be olduğu hakkında 😄😄

Benim en yaşadığım sorun, bi ara kulaklığın sesi gitmişti bi taraf geliyordu diğer taraf az geliyordu, meğersem ses kartı ile kulaklık arasında ki jak biraz çıkmış. Aynı şekilde bi ara mikrofonum hiç çalışmıyordu ondada aynı şekilde ses kartında ki jak çok az çıktığı için olmuştu
Benimde sağ taraftan diğerine göre az geliyor sanıyordum meğersem sağ kulak tıkalıymış 🤣

Top Bottom