Media Markt para iadesi yapıyor vatan neden yapmıyor ?

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
90
Merhaba arkadaşlar ben mağazadan ekran kartı aldım kutusunu açmadım geri vatan götürdüm ama iade almadılar şimdi Media Markt sitesine baktığımda kutusu açılmadıysa iade alabileceklerini gördüm vatan neden alamıyor ?

Ekler

• 308.webp
    308.webp
    177.1 KB · Hit: 43
  • 309.webp
    309.webp
    92.7 KB · Hit: 39
Mağaza inisiyatifi hocam maalesef, mediamarkt kendi böyle karar vermiş yasal olarak mecbur değillerdi.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Hocam üzgün durumdasınız ama kusura bakmayın saçma bir soru sorduğunuzu düşünüyorum. Diğeri alır diğeri almaz. Hep biri kendi politikasına sahip. O zaman hepimiz insanız neden savaşıyoruz, anlamıyorum :ROFLMAO:

Üstelik karar yetkisine sahip olan sizsiniz, ürünü almak istediniz, onlar paranız karşılığında size teslim etti. İade almak zorunda değiller. Bana kalsa mediamarktta iade almaz.

Kanunen mağazadan yapılan peşin alışverişlerde herhangi bir ayıp olmadığı sürece, ürünü iade etme ya da değişim isteme hakkı tanımamaktadır. Üründe bir ayıp söz konusuysa, tüketici bu durumu 6 ay içinde fark ederse iade veya değişim talep edebilir.

İnternetten almış olsaydın cayma hakkından faydalanabilirdin muhtemelen.

• Muhteşem
Kanunen mağazadan yapılan peşin alışverişlerde herhangi bir ayıp olmadığı sürece, ürünü iade etme ya da değişim isteme hakkı tanımamaktadır. Üründe bir ayıp söz konusuysa, tüketici bu durumu 6 ay içinde fark ederse iade veya değişim talep edebilir.

İnternetten almış olsaydın cayma hakkından faydalanabilirdin muhtemelen.
Peşin alışverişlerde iade olmaz yazmışsınız hocam peki taksitli alsaydım o zaman iade olur muydu ?

Peşin alışverişlerde iade olmaz yazmışsınız hocam peki taksitli alsaydım o zaman iade olur muydu ?
Bu bi avukatın yazısıydı, peşin olarak yazmış ama burada fiziksel olarsk gidip almayı kast ediyor olabilir

• Muhteşem
Adı üstünde vatan tatadan kardeşim öbür mağaza alır o almaz olmuyorsa olmuyor almak zorunda değiller gerçi sen mağaza nin yerinde olsan kabul eder miydiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri