Mediamark tan monitör alınır mı?

Reaksiyon skoru
72
Mediamarkttan 4k oled monitör alacağım 4 ay taksit imkanı sundupu için cazip geldi ancak garanti servis ölü piksel vb. durumlarda nasıl davranıyorlar merak ettim deneyimi olanlar yazabilir mi?

Mediamarkttan 4k oled monitör alacağım 4 ay taksit imkanı sundupu için cazip geldi ancak garanti servis ölü piksel vb. durumlarda nasıl davranıyorlar merak ettim deneyimi olanlar yazabilir mi?
Bütçe nedir hangi modeli alacaksınız

Alınır, servis konusunda bir ara reklamları vardı. Ama arkadaşın dediği gibi git mağazadan al. 2 yıl içinde zaten sana her türlü teknik desteği sağlamak zorunda. Haberde denilene göre kullandığın 2 yıllık süreçte bozulsa dahi, kusurlu mal sayılırmış. Tüketici hakem heyeti benim işime yaramadı ama, o duruma gelirsen her alandan hakkını ararsın.

mağazadan git al test ettir oradan al
Mağazaya gidemem şehirde değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe nedir hangi modeli alacaksınız
Asus ROG Strix OLED XG27UCDMG

Ayni monitörü akakcede arat
N11 den daha uyguna alabiliyorum ama incehesap ve incehesapında mediamarktında garanti konusunda işi uokuşa sürdüğünü gördüm mediamarktın bana tek faydası 4 taksit imkanı olması yoksa n11 daha mantıklı 3 taksit var yine vatan ise 43k yüne faizsiz 3 taksiti var vatandan alayım kafam rahat olsun gibi geçiyor içimden şimdilik ama emin değilim hala pazartesi sipariş vereceğim hesap kesim haftasonuna denk geldipi için

Mağazaya gidemem şehirde değilim

Asus ROG Strix OLED XG27UCDMG

N11 den daha uyguna alabiliyorum ama incehesap ve incehesapında mediamarktında garanti konusunda işi uokuşa sürdüğünü gördüm mediamarktın bana tek faydası 4 taksit imkanı olması yoksa n11 daha mantıklı 3 taksit var yine vatan ise 43k yüne faizsiz 3 taksiti var vatandan alayım kafam rahat olsun gibi geçiyor içimden şimdilik ama emin değilim hala pazartesi sipariş vereceğim hesap kesim haftasonuna denk geldipi için
En güzel kararı verin.

1750603280414.webp
43 k asus'a aracı satıcıya para vermek yerine Samsung'un kendi sitesinde iade , değişim sorunu yaşama ihtimaliniz daha düşük ve 12 bin tl daha ucuz peşine 4 taksit bu model var hocam.Eğitim indirimi dahilinde tabii ki.

Alıntıyı görüntüle 43 k asus'a aracı satıcıya para vermek yerine Samsung'un kendi sitesinde iade , değişim sorunu yaşama ihtimaliniz daha düşük ve 12 bin tl daha ucuz peşine 4 taksit bu model var hocam.Eğitim indirimi dahilinde tabii ki.
Samsung kontrast oranı 500k daha düşük
Srgb 46 daha düşük
Parlaklık 150 daha düşük
Asusun büyük artısı hdr da 1000cd vermesi ve dcpi99 ve srgb145 olması

En güzel kararı verin.
4 taksit mi yapsam yoksa vatandan alıp leyfime mi baksam veya peşin parayı basıp n11 den mi halletsem bakacaz artık

Samsung kontrast oranı 500k daha düşük
Srgb 46 daha düşük
Parlaklık 150 daha düşük
Asusun büyük artısı hdr da 1000cd vermesi ve dcpi99 ve srgb145 olması
riskli bir panel için satıcı öncelikli olurdu benim için ve saydığınız ekstralar 12k farka değer diyorsanız size kalmış hocam

Zamanında android telefon almıştım çok değil 3 sene önce falan
Orada kontrol ettiler ama gözden kaçmış ön kamera çalışmıyordu
Eve gelip yüz tanımayı kurarken fark etmiştik.
Ertesi gün direkt götürdüm totalde 17 saat falan geçmişti.
Görür görmez değiştirip sıfırını vermişlerdi.

riskli bir panel için satıcı öncelikli olurdu benim için ve saydığınız ekstralar 12k farka değer diyorsanız size kalmış hocam
145srgb 99dcpi cidden inanılmaz değerler hdr 1000 ve normal 400cd çok önemli değerler vayandan alacağım sanırım mediamarkt şuan pek iyi anılmıyor anladığım kadarıyla en çok icralık olanlar dava süreci olnlar mediamarkttaymış asusun genel politikası 3 ölü piksel veya 5 toplam ölü piksel harici garanti kapsamında olmayışı braz sorun olabilir umarım hiç ölü piksel olmaz ama vatanda 14 gün içinde koşulsuz iade den faydalanabilirim diye umuyorum öyle bir durumda mediamarkt kutusu açıldı diye almıyormuş vaanda böyşe bir durum görmedim

Sisteme şu soundbarı bağlayabilir miyim?
C-Soundbar HW-C450

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,484
Üyeler
186,496
Son üye
Psikon
Geri