Neler Yeni

Megane 3'lerde kullanılan edc şanzıman nasıldır?

AezagmIn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin
Herkese iyi akşamlar Megane 3'ler de kullanılan otomatik şanzıman nasıldır birde kullanılan edc Megane 4 ve Clio 4 işe aynı şanzıman mıdır?

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Doğan gelişigüzel
Herkese iyi akşamlar Megane 3'ler de kullanılan otomatik şanzıman nasıldır birde kullanılan edc Megane 4 ve Clio 4 işe aynı şanzıman mıdır?
değildir beladır clio 4 de problemlidir edc olarak ama megane 3 ve fluence göre daha iyidir tabi en sorunsuz edcler son zamanda kullanılan 7 ileri olan edcler clio 5 megane 4 duster vs bunlarda kullanılan ıslak kavrama olan 7 ileri edcler güzeldir gerisi hikaye bulaşma manuelden devam

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Bomba 30-40K da arıza verip iyi para harcayıp yaptırdıktan sonra 10K KM sonra yine aynı arızayı yapmıştı.

Şahsi görüşüm 2010-2017 arası çift kavrama otomatikler genelde problemli Japonlar iyi ama onlarda vites değişimini hissettiriyor

marskolik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gazi Alpaslan
2015 model megan 3 ü , 1 yıl kullandım.Araç 80 bindeydi full servis bakımlı şanzıman yağı felan zamanında değişmesine rağmen araç durduk yere vites kutusunu kontrol ettirin arızası veriyordu .Servise sorduğumuz zaman şanzıman beyninden olabilir diyordu.İşçilik ve malzeme fiyatları dudak uçuklatacak cinsten sadece beyine 50 bin tl demişlerdi.Ben hemen kusurlarını vs söyleyerek piyasanın baya altında satıp civic almıştım .Bir daha da japon harici araç almam gibi duruyor :)

Top Bottom