Neler Yeni

Mekanik klavye önerisi

basarhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Başar Gökkaya
Bütçe
2500
Merhaba bu 2 klavye arasında kaldım birisi iyzico ile 2100tlye geliyor biriside 1400tlye geliyor
1. olanın artısı kesinlikle switch özellikleri ve kablosuz oluşu
2. olanın artısı şık tasarım ve kolay sökülebilir switch olması lcd ekranlı olması ve fiyatı.
sizlerden karar vermemde yardım istiyorum iyi formlar

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İsmail

GPiro

80+ Platinum
2500 ıse o 300 tl indirim İle 5075b plus acık ara ıkısındende ıyı tabi bütçenize baglı

basarhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Başar Gökkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İsmail
ben şahsen şundan dolayı tercih edeceğim, kompak oluşu kablosuz/kablolu oluşu ve swiçlerin değştirileblr olmasından dolayı

basarhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Başar Gökkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2500 ıse o 300 tl indirim İle 5075b plus acık ara ıkısındende ıyı tabi bütçenize baglı
tasarımı hiç hoş değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben şahsen şundan dolayı tercih edeceğim, kompak oluşu kablosuz/kablolu oluşu ve swiçlerin değştirileblr olmasından dolayı
paylaşmış olduğum 1. klavye çok daha kolay switch değişimi ve 3 farklı mod barındırıyor

GPiro

80+ Platinum
tasarımı hiç hoş değil

paylaşmış olduğum 1. klavye çok daha kolay switch değişimi ve 3 farklı mod barındırıyor
Ozaman senin istediğin klavyelere hakkında konuşalım ilk klavye 500 mah batarya ve rgb yok

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İsmail
tasarımı hiç hoş değil

hiç bir bilgim yok klavyeler hakkında , tek bilgiğim şey elımın altındakı kırmızı swiç klavyeden kurtulmam gerekli.
kararda veremiyorum o kadar fazla varki manyetik normal mekanik vs. çok fazla seçenek kafa karıştırıyor.

basarhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Başar Gökkaya
Ozaman senin istediğin klavyelere hakkında konuşalım ilk klavye 500 mah batarya ve rgb yok
bataryası rgb olmadığı için baya yeterli gözüküyor peki ya 2. klavye?

iyzico ve site içi indirimle 1400tlye geliyor

hiç bir bilgim yok klavyeler hakkında , tek bilgiğim şey elımın altındakı kırmızı swiç klavyeden kurtulmam gerekli.
kararda veremiyorum o kadar fazla varki manyetik normal mekanik vs. çok fazla seçenek kafa karıştırıyor.
benim tercihim modüler bir klavye almak olurdu sizin yerinizde olsam çünkü istediğim gibi switch değiştirip ruh halime göre kullanmak isterdim fakat her hotswap klavyede malesef kaliteden dolayı öyle kolay ve iç rahatlığıyla değiştiremiyorsunuz o yüzden iyi modellere bakmanız gerekir

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İsmail
iyzico ve site içi indirimle 1400tlye geliyor

benim tercihim modüler bir klavye almak olurdu sizin yerinizde olsam çünkü istediğim gibi switch değiştirip ruh halime göre kullanmak isterdim fakat her hotswap klavyede malesef kaliteden dolayı öyle kolay ve iç rahatlığıyla değiştiremiyorsunuz o yüzden iyi modellere bakmanız gerekir

1400 tl se çok iyii fiyatı şuıan i tuşum sağlıklı çalışmıyor mesela bazen 2kere tıklıyor bazen hiç tıklamıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Taha

YT incelemesi mevcut, pro modelini kullanıyorum

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim