PixDraw
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 465
Selamlar, iki klavye arasında kaldım fikir verecek var mı ?
www.akakce.com
(Red Cherry Mx Switch)
www.akakce.com
Yazılan fiyatlardan almayacam XPG (700 TL) Rog Strix Scope Rx (850 incehesapta genelde düşüyor) rog strix'e karar verirsem indirim bekleyecem. Farklı önerilerinize açığım blue switch istemiyorum.
XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 7.794,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
(Red Cherry Mx Switch)
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yazılan fiyatlardan almayacam XPG (700 TL) Rog Strix Scope Rx (850 incehesapta genelde düşüyor) rog strix'e karar verirsem indirim bekleyecem. Farklı önerilerinize açığım blue switch istemiyorum.
Son düzenleme: